Miracle Roadmap

Miracle Roadmap

365 Dagen Succesvol
Logo van 365 Dagen Succesvol
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 365 Dagen Succesvol heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Een unieke mix van persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met business coaching. Zodat je sterk in je schoenen staat en met je carrière weet wat je kunt en wilt. Aan de hand van de 365-methodiek maak je een concreet stappenplan naar het leven dat je wilt leiden. En dat plan breng je ook daadwerkelijk in de praktijk.

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Je wordt onderdeel van een betrokken community (je Cirkel) onder leiding van een ervaren 365 Coach. Het is een omgeving met gelijkgestemden waarin je je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je vindt hier fijne gesprekken, diepgang en humor. Daarnaast i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Roadmap, Productieplanning, Productontwerp / Productontwikkeling, Scrum Product Owner en SAFe Product Owner.

Een unieke mix van persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met business coaching. Zodat je sterk in je schoenen staat en met je carrière weet wat je kunt en wilt. Aan de hand van de 365-methodiek maak je een concreet stappenplan naar het leven dat je wilt leiden. En dat plan breng je ook daadwerkelijk in de praktijk.

Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Je wordt onderdeel van een betrokken community (je Cirkel) onder leiding van een ervaren 365 Coach. Het is een omgeving met gelijkgestemden waarin je je veilig voelt en jezelf kunt zijn. Je vindt hier fijne gesprekken, diepgang en humor. Daarnaast is het je stok achter de deur om stappen te zetten die soms spannend zijn.

Dit maakt het programma zo uniek en effectief

Waanzinnige live events

Onder leiding van David de Kock

We ontmoeten elkaar elke vier weken voor een live Magic Miracle Experience onder leiding van David. Deze dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Denk aan magische live events vol verrassende en uitdagende oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, meditaties en familieopstellingen. Intieme momenten. Manifesteren en visualiseren. Glitters en verrassingen. 

Ook heb je contact met je cirkelgenoten en andere deelnemers, je 365 coach en de mogelijkheid live je vragen aan David te stellen.

Krachtige online sessies

Onder leiding van Arjan Vergeer

Tijdens deze live sessies gaan we aan de slag met je Miracle Mindset. Als je je eigen gedachten leert onderzoeken, krijg je vanzelf door wat je handig doet en wat niet. En hoe je dat kunt veranderen. De vrijheid die dat oplevert is pure magie. Door de praktische en inspirerende combinatie van live coaching, diepgaande psychologie en toepasbare filosofie kun je na afloop direct aan de slag. Ook heb je tijdens de break out sessies contact met andere deelnemers en heb je de mogelijkheid live je vragen aan Arjan te stellen. BONUS: je krijgt tijdens jouw programma onbeperkt toegang tot de opnames van de Roadmap sessies zodat je ze wanneer je wilt of keer op keer kunt bekijken.

Je doet het samen met gelijkgestemden

Onder leiding van een ervaren 365 Coach

Wat Miracle Roadmap zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. In veel andere coaching-programma’s ben je op jezelf aangewezen. Wij hebben de afgelopen jaren ontdekt dat de échte kracht van geluk en succes juist zit in het samen ontdekken daarvan. 

Beeld je in dat je je voor langere tijd omringt met mensen die in je geloven, open staan, oprecht zijn, geïnteresseerd zijn, kansen zien. Hoe voelt dat? Mensen die begrip hebben voor je verlangens, die je helpen herinneren als je het zelf even vergeet, die je een liefdevolle schop onder de de kont geven en die je een spiegel voorhouden door de lessen van hun fouten met je te delen. Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen. Daarom volg je Miracle Roadmap in je eigen cirkel met deelnemers bij jou uit de buurt en heb je toegang tot een ervaren 365 coach. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, kun je leren van anderen en heb je een stok achter de deur om door te zetten. Oja en het is nog eens veel leuker ook!

Waar en wanneer is het?

Miracle Roadmap 2023 start op 15 februari 2023.
De online Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats op vrijdag in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

Zet de volgende data in je agenda:

Gezondheid
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 15 februari
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 februari

Relaties
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 8 maart
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 maart * locatie volgt

Werk
Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 19 april
Magic Miracle Experience: vrijdag 21 april

Geld
OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 10 mei
Magic Miracle Experience: vrijdag 19 mei

Samen met je eigen cirkel bepaal je hoe vaak je elkaar tussendoor ziet. Je bepaalt zelf de hoeveelheid tijd die je investeert.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze Coaching. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Roadmap.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.