Beplantingsplan voor je tuin - Dakhuus

Tijdsduur

Beplantingsplan voor je tuin - Dakhuus

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Een tuinontwerp maken met een 'juiste lijnvoering' is een eerste stap in de realisatie van jouw 'tuindroom', de juiste beplanting bedenken is een tweede en niet te onderschatten voorwaarde. Een goed beplantingsplan maken wordt wel eens onderschat. Niet alleen planten kiezen die je mooi vindt maar ook kijken naar het onderhoud, de grondsoort en de standplaats die ze eisen. Plantengroepen op een natuurlijke manier in elkaar laten overlopen, kleuren laten contrasteren of juist harmonieus op elkaar afstellen, ... Deze cursus is een ideale aanvulling voor wie eerder onze cursus ‘tuinontwerp’ volgde. Ook voor wie in een bestaande tuin aanpassingen wil doen, kan in deze cursus bekijken hoe hij/zij …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Een tuinontwerp maken met een 'juiste lijnvoering' is een eerste stap in de realisatie van jouw 'tuindroom', de juiste beplanting bedenken is een tweede en niet te onderschatten voorwaarde. Een goed beplantingsplan maken wordt wel eens onderschat. Niet alleen planten kiezen die je mooi vindt maar ook kijken naar het onderhoud, de grondsoort en de standplaats die ze eisen. Plantengroepen op een natuurlijke manier in elkaar laten overlopen, kleuren laten contrasteren of juist harmonieus op elkaar afstellen, ... Deze cursus is een ideale aanvulling voor wie eerder onze cursus ‘tuinontwerp’ volgde. Ook voor wie in een bestaande tuin aanpassingen wil doen, kan in deze cursus bekijken hoe hij/zij de bestaande planten best kan herschikken en eventuele “gaten” anders op kan vullen. Een facelift voor je tuin … Bespaar jezelf dankzij deze cursus veel miskopen en nutteloos werk.

Organisatie: Dakhuus

Het Dakhuus speelt in op de actualiteit en de trends in de samenleving en komt daarmee tegemoet aan de behoeften van velen om hun leven meer zin te geven, door bijscholing in talen, informatica, hobby of algemeen vormende thema's of gewoon om zichzelf te verrijken!

Daarnaast organiseert het Dakhuus ook opleidingen naar organisaties en bedrijven.

Het Dakhuus biedt kortingen aan in bepaalde gevallen:
- €7 vroegkorting wanneer je minstens 1 maand vóór de start betaalt.
- 60-plussers: € 5 per cursus.
- 50% korting voor : 'volledig' uitkeringsgerechtigde werklozen, mindervaliden (min. 66%) en leefgeld-steuntrekkers. Deze korting kan niet gecombineerd worden met enige andere korting.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.