Bewustzijns-, ademhalings- en ontspanningstechnieken - Dakhuus

Tijdsduur

Bewustzijns-, ademhalings- en ontspanningstechnieken - Dakhuus

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Bij velen van ons wordt de weg van groei en zelfrealisatie pas ingeslagen, na een paar keer serieus ‘gevallen’ te zijn. Er zijn heel wat factoren waar je geen vat op lijkt te te hebben. Op zich zijn die invloeden neutraal, alleen geef je er zelf een waarde aan en kies je of iets jou gelukkig of ongelukkig maakt. Zijn je gedachten en gevoelens positief en opbouwend, dan zul je ook op die manier oogsten. Laat je jezelf leiden door je innerlijke stem, dan is de weg open om evenwichtig te groeien en kan de krachtigste storm je niet ‘ontwortelen’. In deze cursus leren we stapsgewijs je verstand en gevoel op elkaar af te stemmen en benaderen daarbij alle aspecten van groei, zowel de fysieke als de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kinderopvang, Kindermishandeling, Kinderdagverblijf, Ontwikkeling van Kinderen en Personal Trainer.

Bij velen van ons wordt de weg van groei en zelfrealisatie pas ingeslagen, na een paar keer serieus ‘gevallen’ te zijn. Er zijn heel wat factoren waar je geen vat op lijkt te te hebben. Op zich zijn die invloeden neutraal, alleen geef je er zelf een waarde aan en kies je of iets jou gelukkig of ongelukkig maakt. Zijn je gedachten en gevoelens positief en opbouwend, dan zul je ook op die manier oogsten. Laat je jezelf leiden door je innerlijke stem, dan is de weg open om evenwichtig te groeien en kan de krachtigste storm je niet ‘ontwortelen’. In deze cursus leren we stapsgewijs je verstand en gevoel op elkaar af te stemmen en benaderen daarbij alle aspecten van groei, zowel de fysieke als de emotionele. Dit zal jou zowel op het vlak van gezondheid, als op emotioneel/spiritueel vlak helpen. Stap voor stap, door bewustzijns-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, leiden we je naar het ultieme doel. Voor wie op zoek is naar antwoorden op levensvragen, het ‘noorden kwijt is’ of voor wie er niet in slaagt het geluk aan zijn kant te krijgen. Een boeiende tocht!

Organisatie: Dakhuus

Het Dakhuus speelt in op de actualiteit en de trends in de samenleving en komt daarmee tegemoet aan de behoeften van velen om hun leven meer zin te geven, door bijscholing in talen, informatica, hobby of algemeen vormende thema's of gewoon om zichzelf te verrijken!

Daarnaast organiseert het Dakhuus ook opleidingen naar organisaties en bedrijven.

Het Dakhuus biedt kortingen aan in bepaalde gevallen:
- €7 vroegkorting wanneer je minstens 1 maand vóór de start betaalt.
- 60-plussers: € 5 per cursus.
- 50% korting voor : 'volledig' uitkeringsgerechtigde werklozen, mindervaliden (min. 66%) en leefgeld-steuntrekkers. Deze korting kan niet gecombineerd worden met enige andere korting.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.