Kooklessenreeks met winterse lekkernijen – praktijklessen - Oost West Centrum

Tijdsduur

Kooklessenreeks met winterse lekkernijen – praktijklessen - Oost West Centrum

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

In deze workshop leer je hoe je je voedingsgewoonten stap voor stap kunt veranderen, hoe je je huidige kookstijl kunt aanpassen naar een meer natuurlijke, evenwichtige keuken. Leer opnieuw alle smaken, geuren en kleuren ontdekken van gevarieerde natuurproducten, zonder vlees. Een rijke schakering van recepten passeren de revue. Verrassende combinaties geïnspireerd op keukens vanuit de hele wereld van broodbeleg tot feestmaaltijd. Behalve de recepten krijg je ook de filosofie van het vegetarisme en al zijn zijwegen, uitgebreid te horen. Samen proeven en bespreken hoort er natuurlijk ook bij en de recepten neem je mee naar huis als geheugensteun. Een ware ontdekkingsreis doorheen een boeiende …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Recepten, Voedingsdeskundige, Diëtist, Voeding en Diëtetiek en Eetgewoontes.

In deze workshop leer je hoe je je voedingsgewoonten stap voor stap kunt veranderen, hoe je je huidige kookstijl kunt aanpassen naar een meer natuurlijke, evenwichtige keuken. Leer opnieuw alle smaken, geuren en kleuren ontdekken van gevarieerde natuurproducten, zonder vlees. Een rijke schakering van recepten passeren de revue. Verrassende combinaties geïnspireerd op keukens vanuit de hele wereld van broodbeleg tot feestmaaltijd. Behalve de recepten krijg je ook de filosofie van het vegetarisme en al zijn zijwegen, uitgebreid te horen. Samen proeven en bespreken hoort er natuurlijk ook bij en de recepten neem je mee naar huis als geheugensteun. Een ware ontdekkingsreis doorheen een boeiende smakelijke wereld.Kooklessen met bio en veganistische ingrediënten.

Organisatie: Oost West Centrum

Oost West Centrum vzw is een vormingsorganisatie en biedt al meer dan 33 jaar een gevarieerd cursusaanbod rond gezond, natuurlijk en duurzaam leven. Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, spiritualiteit, gezondheid en levenskwaliteit kan zich bij Oost West Centrum laten inspireren tijdens één van de workshops rond verschillende thema's, zoals: Tai Chi, 5 Ritmes dans, Abstract schilderen, Zing je stem vrij, Meditatie, Koken & natuurvoeding, Yin Yang yoga, Aromatherapie, Ayurveda, Massage & manuele therapie, Natuurlijk genezen, enz.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Recepten.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.