Meditatie in verbinding - Oost West Centrum

Tijdsduur

Meditatie in verbinding - Oost West Centrum

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

"Meditatie in Verbinding" is een dynamische meditatieve dag die je uitnodigt om afwisselend alleen en met de ander de weg te gaan naar stilte, ruimte en verheldering van geest, zowel met stille als met actieve meditaties. Naar binnen keren en naar buiten gericht zijn wisselen elkaar steeds af. Lichaam (aarding) en beweging zijn rode draad in deze meditatietraining. Contact maken met eigen basis en van daaruit met de ander is onderzoeksgebied. Jezelf in de ander gespiegeld zien, contact maken zowel in de stilte als in de beweging is het thema in deze workshop.Yasho en Jivan nodigen je uit om jezelf te laten verrassen door de kwaliteiten die naar boven kunnen komen als je bereid bent om je…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

"Meditatie in Verbinding" is een dynamische meditatieve dag die je uitnodigt om afwisselend alleen en met de ander de weg te gaan naar stilte, ruimte en verheldering van geest, zowel met stille als met actieve meditaties. Naar binnen keren en naar buiten gericht zijn wisselen elkaar steeds af. Lichaam (aarding) en beweging zijn rode draad in deze meditatietraining. Contact maken met eigen basis en van daaruit met de ander is onderzoeksgebied. Jezelf in de ander gespiegeld zien, contact maken zowel in de stilte als in de beweging is het thema in deze workshop.Yasho en Jivan nodigen je uit om jezelf te laten verrassen door de kwaliteiten die naar boven kunnen komen als je bereid bent om je te openen voor het nieuwe. Vanuit die open houding en in een veilige omgeving, ondersteund door 2 ervaren meditatiebegeleiders, is het makkelijker om je de kennis eigen te maken over hoe jij je als denkend, voelend, handelend individu verhoudt tot het grotere geheel. Het stimuleert zelfonderzoek en maakt het mogelijk om weerstanden te herkennen, te onderzoeken als je wilt, maar vooral om je er niet door van de wijs te laten brengen.

Meditatie zien we meestal als een solistische weg. "Meditatie in Verbinding" laat je een andere, even krachtige weg zien, waarbij de meditatiepartners voor elkaar een "deur" zijn naar "binnen". De steun van anderen, de herkenning van jezelf in de ander, de hartsverbinding, weten dat je niet alleen bent op je weg... dat is waartoe deze workshop je uitnodigt.

"Meditatie in Verbinding" is voor iedereen die de kracht van "samen en alleen" onderkent. Wees welkom en ontdek hoe plezierig, avontuurlijk, dynamisch, verfrissend, openend en verbindend meditatie kan zijn.

Organisatie: Oost West Centrum

Oost West Centrum vzw is een vormingsorganisatie en biedt al meer dan 33 jaar een gevarieerd cursusaanbod rond gezond, natuurlijk en duurzaam leven. Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, spiritualiteit, gezondheid en levenskwaliteit kan zich bij Oost West Centrum laten inspireren tijdens één van de workshops rond verschillende thema's, zoals: Tai Chi, 5 Ritmes dans, Abstract schilderen, Zing je stem vrij, Meditatie, Koken & natuurvoeding, Yin Yang yoga, Aromatherapie, Ayurveda, Massage & manuele therapie, Natuurlijk genezen, enz.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.