Open Opleiding tot Coach en Consulent - centrum GEA vzw

Tijdsduur

Open Opleiding tot Coach en Consulent - centrum GEA vzw

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze basis opleiding is bedoeld voor iedereen die al ervaring gehad heeft in zelfontplooiing en innerlijke groei en die het geleerde specifiek wil toepassen in het begeleiden van anderen. De opleiding bestaat uit 4 modules van elk 6 lesdagen (totaal 24 lesdagen). Tijdens het vrijblijvend en kosteloos intakegesprek wordt nagegaan in hoeverre deze opleiding aansluit op je voortraject en of ze beantwoordt aan je verwachtingen. In de loop van de opleiding krijg je feedback en individuele tips over je evolutie. Op het einde van de opleiding wordt het certificaat afgeleverd van coach. Er is ook een aparte module voorzien (de data hiervoor worden later bepaald) als trainers opleiding. In deze modul…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: WMO Consulent, Coaching, Maatschappelijk werker, Maatschappelijke Zorg en Jeugdwet.

Deze basis opleiding is bedoeld voor iedereen die al ervaring gehad heeft in zelfontplooiing en innerlijke groei en die het geleerde specifiek wil toepassen in het begeleiden van anderen. De opleiding bestaat uit 4 modules van elk 6 lesdagen (totaal 24 lesdagen). Tijdens het vrijblijvend en kosteloos intakegesprek wordt nagegaan in hoeverre deze opleiding aansluit op je voortraject en of ze beantwoordt aan je verwachtingen. In de loop van de opleiding krijg je feedback en individuele tips over je evolutie. Op het einde van de opleiding wordt het certificaat afgeleverd van coach. Er is ook een aparte module voorzien (de data hiervoor worden later bepaald) als trainers opleiding. In deze module worden alle principes en vaardigheden toegepast op het werken met groepen.

Organisatie: centrum GEA vzw

GEA is een erkend vormings- en begeleidingscentrum voor zelfontplooiing. Communicatie, zelfkennis, emotionele intelligentie, energetisch bewustzijn en spirituele ontplooiing behoren tot GEA’ s kerndomeinen. Op deze gebieden speelt centrum GEA sedert meer dan 20 jaar een belangrijke rol in Vlaanderen, met een zeer hoge tevredenheidsscore.

De opleidingen en individuele begeleidingen (onder de vorm van coaching, healing en psychotherapie) die je er kan volgen, helpen je om je passie in je leven te vinden en te volgen. En dit zowel in je dagelijkse bezigheden, in je werk als in je relaties. Je leert er om steeds meer innerlijke vrede en geluk te ervaren. Je wordt er ook gevormd om de levenskunst en -wijsheid professioneel door te geven aan anderen in de Opleiding tot Energetisch Consulent, de Opleiding tot NLP-coach en -Trainer en de Open Opleiding tot Caoch en Consulent.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.