Stucdeco - Dakhuus

Tijdsduur

Stucdeco - Dakhuus

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze decoratieve en milieuvriendelijke stuc is toepasbaar op zowel vloeren, als wanden, tegels en werkbladen (keuken en badkamer). Je kan hem op elke stevige, droge ondergrond aanbrengen (bv. beton, chape) maar ben je je tegels beu, dan kan je de Stuc ook rechtstreeks op oude tegels toepassen. Bespaar jezelf dus de kosten, het stof en het vele werk om oude tegels uit te breken en alles opnieuw te betegelen om je vloer of wand een ‘facelift’ te geven. Ook wanden, tafel- en keukenbladen, etc. ... kan je hiermee ‘vernieuwen’. Uitermate geschikt voor renovaties dus en je kan hem waterdicht maken wat hem geschikt maakt voor natte ruimten, zoals inloopdouches. Het uitzicht kan variëren van een ruw…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Deze decoratieve en milieuvriendelijke stuc is toepasbaar op zowel vloeren, als wanden, tegels en werkbladen (keuken en badkamer). Je kan hem op elke stevige, droge ondergrond aanbrengen (bv. beton, chape) maar ben je je tegels beu, dan kan je de Stuc ook rechtstreeks op oude tegels toepassen. Bespaar jezelf dus de kosten, het stof en het vele werk om oude tegels uit te breken en alles opnieuw te betegelen om je vloer of wand een ‘facelift’ te geven. Ook wanden, tafel- en keukenbladen, etc. ... kan je hiermee ‘vernieuwen’. Uitermate geschikt voor renovaties dus en je kan hem waterdicht maken wat hem geschikt maakt voor natte ruimten, zoals inloopdouches. Het uitzicht kan variëren van een ruwe, genuanceerde stuc (kalkuitzicht in betonkwaliteit) tot een egale, glanzende tadelakt-look. Met kalkverf kan je op muren ook een tadelakt-look verkrijgen in de mooie kleuren die typisch zijn voor kalkverf. Toepassingen alom dus met deze uiterst milieuvriendelijke, tijd- en kostenbesparende techniek!

Organisatie: Dakhuus

Het Dakhuus speelt in op de actualiteit en de trends in de samenleving en komt daarmee tegemoet aan de behoeften van velen om hun leven meer zin te geven, door bijscholing in talen, informatica, hobby of algemeen vormende thema's of gewoon om zichzelf te verrijken!

Daarnaast organiseert het Dakhuus ook opleidingen naar organisaties en bedrijven.

Het Dakhuus biedt kortingen aan in bepaalde gevallen:
- €7 vroegkorting wanneer je minstens 1 maand vóór de start betaalt.
- 60-plussers: € 5 per cursus.
- 50% korting voor : 'volledig' uitkeringsgerechtigde werklozen, mindervaliden (min. 66%) en leefgeld-steuntrekkers. Deze korting kan niet gecombineerd worden met enige andere korting.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.