Wie ben ik? - PRH

Tijdsduur

Wie ben ik? - PRH

activate.me
Logo van activate.me

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

De eigen persoonlijkheid, basis voor een krachtige dynamiek

Jezelf kennen is de basis om stevig in het leven te staan. Bewust zijn van je eigenheid en van je innerlijke kracht en je daarmee verbinden, maakt levensenergie vrij. Dit geeft je ook een fundament om op te steunen en het maakt je vrijer in relaties. Deze cursus helpt je meer bewust worden van je capaciteiten, je waarden, je mogelijkheden, je krachten, je eigen kleur van zijn. Je leert wat je kunt doen om jezelf verder te ontplooien en hoe heel je persoon daaraan kan meewerken. Je bereikt een grotere eenheid in jezelf waardoor je je als persoon krachtig in je levensspoor kunt zetten. Dit maakt niet alleen jezelf gelukkig maar draag…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

De eigen persoonlijkheid, basis voor een krachtige dynamiek

Jezelf kennen is de basis om stevig in het leven te staan. Bewust zijn van je eigenheid en van je innerlijke kracht en je daarmee verbinden, maakt levensenergie vrij. Dit geeft je ook een fundament om op te steunen en het maakt je vrijer in relaties. Deze cursus helpt je meer bewust worden van je capaciteiten, je waarden, je mogelijkheden, je krachten, je eigen kleur van zijn. Je leert wat je kunt doen om jezelf verder te ontplooien en hoe heel je persoon daaraan kan meewerken. Je bereikt een grotere eenheid in jezelf waardoor je je als persoon krachtig in je levensspoor kunt zetten. Dit maakt niet alleen jezelf gelukkig maar draagt ook bij aan het geluk van anderen.


Voor een maandelijks netto-inkomen:
Prijs:
minder dan € 1300
€ 225 + € 40(*)

tussen € 1300 en € 1700
€ 300 + € 40(*)

tussen € 1700 en € 2100
€ 380 + € 40(*)

meer dan € 2100
€ 460 + € 40(*)

ondernemingen en kmo's (forfait)
€ 1000 + € 40(*)


Sociaal tarief: voor mensen die niet in staat zijn om het laagste tarief te betalen - mits akkoord van cursusbegeleider.

(*) Voor een cursus in afzonderlijke dagen wordt € 8 per vormingsdag extra overgeschreven voor de huur van de cursusruimte. Voor de pauze is er drank voorzien. 's Middags zorgen de deelnemers zelf voor een maaltijd. De meeste deelnemers brengen een lunchpakket mee of gaan een snack eten in de buurt.

Wie annuleert verwittigt de cursusbegeleider. De annulatiekosten bedragen € 25.

Organisatie: PRH

PRH is een vormingsinstelling die gespecialiseerd is in vorming en onderzoek rond het persoonlijk groeiproces. De vorming richt zich op alle volwassenen en jongvolwassenen die meer inzicht willen verwerven in zichzelf, autonomer en steviger door het leven willen gaan, op zoek zijn naar meer harmonie in hun relaties en die meer kwaliteit aan hun leven willen geven. PRH ziet de ontplooiing van elke mens en zijn grotere sociale vaardigheid als een krachtige motor voor de vooruitgang van de samenleving. Iedereen kan zelfstandig zijn stappenplan uitstippelen op basis van een breed vormingsaanbod.

Het letterwoord PRH staat voor Personnalité et Relations Humaines – Persoonlijkheid en Relaties.

PRH geeft cursussen in alle continenten.
In Vlaanderen is PRH erkend en gesubsidieerd door het Ministerie van Cultuur als een landelijk gespecialiseerde vormingsinstelling voor het persoonlijk groeiproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.