Keramiek schilderen

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Keramiek schilderen

Centrum voor Avondonderwijs
Logo van Centrum voor Avondonderwijs
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Centrum voor Avondonderwijs heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeGent
13 jul. 2022
Toon rooster
event 19 januari 2022, 14:00-18:00, Gent, Wednesday
placeBruxelles / Brussel
15 jul. 2022
Toon rooster
event 19 januari 2022, 10:00-14:00, Bruxelles / Brussel, Friday
placeAntwerpen
17 jul. 2022
Toon rooster
event 19 januari 2022, 14:00-18:00, Antwerpen, Sunday
placeHasselt
23 jul. 2022
Toon rooster
event 19 januari 2022, 10:00-14:00, Hasselt, Saturday

Beschrijving

Maak zelf unieke schilderijtjes op jouw servies, potjes of aardewerkjes. Zo creëer jij leuke kunstwerkjes die je als leuke decoratie kan gebruiken!

Op zoek naar een creatieve en inspirerende hobby? Dan is onze workshop Keramiek Schilderen zonder twijfel de ideale keuze voor jou! Tijdens deze les leer je hoe je creatief aan de slag gaat met verf om de meest prachtige schilderwerkjes te maken. En dat op verschillende soorten keramiek! Van creatieve en sierlijke aardewerkjes, vazen, koffiepotjes tot een heel servies. Alles is mogelijk! En dat voor in je eigen huis of om uit te delen als origineel en waardevol cadeau. Onder begeleiding van een ervaren docent, die je de beste tips en tricks verkl…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Keramiek, Schilderen, Tandarts, Tandheelkunde en Creativiteit.

Maak zelf unieke schilderijtjes op jouw servies, potjes of aardewerkjes. Zo creëer jij leuke kunstwerkjes die je als leuke decoratie kan gebruiken!

Op zoek naar een creatieve en inspirerende hobby? Dan is onze workshop Keramiek Schilderen zonder twijfel de ideale keuze voor jou! Tijdens deze les leer je hoe je creatief aan de slag gaat met verf om de meest prachtige schilderwerkjes te maken. En dat op verschillende soorten keramiek! Van creatieve en sierlijke aardewerkjes, vazen, koffiepotjes tot een heel servies. Alles is mogelijk! En dat voor in je eigen huis of om uit te delen als origineel en waardevol cadeau. Onder begeleiding van een ervaren docent, die je de beste tips en tricks verklapt, krijg je alle technieken in de vingers. Zo ga jij steeds voor een prachtig en uniek resultaat!

Objectives

Vaardigheden: Tijdens deze workshop ga je zelf meteen aan de slag en leer je hoe je keramiek prachtig beschildert. Deze werkjes neem je nadien ook gewoon mee naar huis! Thuis ga je dan verder aan de slag met jouw nieuwe vaardigheden om tal van keramieken werkjes te beschilderen! Zo maak jij originele kunstwerkjes die je als decoratie kan gebruiken! Of geef ze cadeau aan je vrienden en familie. Een persoonlijk en leuk geschenk waar iedereen tevreden mee zal zijn!

Curriculum

Cursusinhoud:
Schilderen op ongeglazuurd aardewerk
Leuke voorbeeldillustraties ontdekken en gebruiken
Creatieve versieringen en decoraties om je werkjes mee te versieren
Ontwerp met potlood aanbrengen
De juiste penselen en verf selecteren
Texturen benadrukken voor mooie schaduweffecten
Kleine foutjes handig wegwerken
Drybrushen met borsteltjes voor een mooie eindafwerking

Graduation

Voor deze opleiding hoef je geen examen af te leggen. Tijdens de workshop leer je namelijk heel wat praktische skills die je nadien verder kan ontplooien in je eigen vrije tijd. Je docent zal je gedurende de hele opleidingsdag evalueren en nadien krijg je op basis van jouw deelname een attest mee naar huis! Een ideaal aandenken aan deze dag en voor jezelf een mooi bewijs dat je deze nieuwe vaardigheden in de vingers hebt.

Description

De workshop ‘Keramiek schilderen’ duurt 4 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Job perspective

Toekomstmogelijkheden: Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je carrière kan gebruiken! Werk je als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren. Of biedt jouw unieke werkjes te koop aan op

Student profile

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Related programs

Mozaïeken met glassteentjes, Naai een boodschappentas, Potten bakken, Klein meubilair renoveren, Glazen tuintjes maken

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.