Originele smaken met gin (hobby)

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Centrum voor Avondonderwijs
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Centrum voor Avondonderwijs heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Gent
11 jul. 2020
Antwerpen
15 jul. 2020
Bruxelles / Brussel
23 jul. 2020
Hasselt
23 jul. 2020

Beschrijving

Gin is hot! Vind je weg in deze boeiende wereld en ontdek de geschiedenis van premium gins! Na deze workshop heb je de smaak zeker te pakken!

De gin-tonic is bij velen het favoriete aperitiefdrankje bij uitstek! Maar net zoals bij andere sterke dranken, is er een immense variatie aan soorten gin. Deze ontdekken is dan ook een waar genot voor je smaakpapillen. Tijdens onze boeiende workshops ontdek je dan ook de immens uitgebreide wereld van de gin zoals nooit te voren. Je leert de uitgebreide smaakpaletten herkennen aan de hand van verschillende premium gins en krijgt meer uitleg over de geschiedenis, herkomst, smaak en karakteristieken. Zo ontpop jij je al snel tot een ware kenner die op el…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Gin is hot! Vind je weg in deze boeiende wereld en ontdek de geschiedenis van premium gins! Na deze workshop heb je de smaak zeker te pakken!

De gin-tonic is bij velen het favoriete aperitiefdrankje bij uitstek! Maar net zoals bij andere sterke dranken, is er een immense variatie aan soorten gin. Deze ontdekken is dan ook een waar genot voor je smaakpapillen. Tijdens onze boeiende workshops ontdek je dan ook de immens uitgebreide wereld van de gin zoals nooit te voren. Je leert de uitgebreide smaakpaletten herkennen aan de hand van verschillende premium gins en krijgt meer uitleg over de geschiedenis, herkomst, smaak en karakteristieken. Zo ontpop jij je al snel tot een ware kenner die op elk feestje de juiste gin weet te selecteren!

Objectives

Vaardigheden: Met de kennis over gin die je tijdens deze workshop opdoet ontpop jij je thuis tot een echte kenner van dit alcoholische drankje. Zo verras je iedereen met jouw uitgebreide kennistijdens je volgende etentje of feestje en serveer je iedereen overheerlijke gin-tonics! Zonder twijfel zal jij dus niet de enige zijn die enorm van deze cursus zal genieten!

Curriculum

Cursusinhoud:
Geschiedenis van gin
Welke ingrediënten maken gin tot wat het is?
Distillatietechnieken en de verschillende types gin
De verschillende smaakpaletten herkennen en proeven
Ontdekken van verscheidene premium gins
Gebruik van gin in cocktails
Bijpassende tonics en botanicals selecteren
Je eigen, perfecte gin-tonic maken

Graduation

Voor deze opleiding hoef je geen examen af te leggen. Tijdens de workshop leer je namelijk heel wat praktische skills die je nadien verder kan ontplooien in je eigen vrije tijd. Je docent zal je gedurende de hele opleidingsdag evalueren en nadien krijg je op basis van jouw deelname een attest mee naar huis! Een ideaal aandenken aan deze dag en voor jezelf een mooi bewijs dat je deze nieuwe vaardigheden in de vingers hebt.

Description

De workshop ‘Originele smaken met gin (hobby)’ duurt 3 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Job perspective

Toekomstmogelijkheden: Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die

Student profile

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Centrum voor Avondonderwijs, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.