Creatief denken en brainstormen

Type product
Logo van Premium Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Premium Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 2 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Zo stimuleert u creativiteit en innovatie Creativiteit is nodig om in een competitieve markt het verschil te maken. Succesvolle ondernemingen slagen er in om creatiever en innovatiever te zijn en stimuleren het "out-of-the-box" denken bij hun medewerkers. Een innoverend bedrijf zet goede ideeën om in werkelijkheid. Die goede ideeën kunnen betrekking hebben op de dienstverlening, de systemen binnen het bedrijf of de producten van het bedrijf. Apple bijvoorbeeld is een bedrijf dat ongelooflijk innoverend is op het gebied van producten. Starbucks is creatief en innoverend op het vlak van dienstverlening door een nieuwe concept te lanceren rond een zeer traditioneel product, namelijk koffie. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Zo stimuleert u creativiteit en innovatie Creativiteit is nodig om in een competitieve markt het verschil te maken. Succesvolle ondernemingen slagen er in om creatiever en innovatiever te zijn en stimuleren het "out-of-the-box" denken bij hun medewerkers. Een innoverend bedrijf zet goede ideeën om in werkelijkheid. Die goede ideeën kunnen betrekking hebben op de dienstverlening, de systemen binnen het bedrijf of de producten van het bedrijf. Apple bijvoorbeeld is een bedrijf dat ongelooflijk innoverend is op het gebied van producten. Starbucks is creatief en innoverend op het vlak van dienstverlening door een nieuwe concept te lanceren rond een zeer traditioneel product, namelijk koffie. Het ultieme voorbeeld is Google: een bedrijf waar medewerkers 20 procent van hun tijd aan nieuwe ideeën mogen besteden. Creatieve bedrijven zijn niet alleen succesvoller, ze weten competente medewerkers ook beter aan zich te binden en ze kennen een laag ziekteverzuim. In deze cursus worden verschillende technieken aangereikt die het mogelijk maken om het creatieve proces te sturen, te vergemakkelijken en te kwantificeren. Doelgroep

De cursus "Creatief denken en brainstormen" is geschikt voor iedereen die een creatieve denkwijze wil ontwikkelen en stimuleren, meer bepaald: bedrijfsleiders, creatieve teams, ontwikkelaars en teamleiders.

 

Resultaten

Deze praktijkgerichte training geeft een boost aan uw creatieve denkvermogen. U verlaat de cursus met zicht op nieuwe perspectieven. U ontdekt de mogelijkheden en toepassingsgebieden van creatief denken door oefening van diverse denktechnieken. U bent in staat om (eenvoudige) creatieve sessies voor te bereiden en te begeleiden.. Volgende onderwerpen komen aan bod: • Hoe een creatief team samen te stellen. • De kracht van het brainstormen optimaal te benutten. • De valkuilen bij creatief denken te vermijden. • Innovatieve tools te gebruiken zoals de "denkhoedentechniek" en de post-it methode. • Creatieve ideeën in concrete en bruikbare concepten te vertalen.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.