Presenteren met powerpoint

Niveau
Logo van Premium Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Premium Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Premium Coaching biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Gent, Hasselt, Mechelen

Beschrijving

Ergert u zich ook wel eens aan saaie PowerPoint presentaties met slechte grafieken, onleesbare slides en een ongeïnspireerde spreker? In een professionele omgeving wordt vaak gebruik gemaakt van PowerPoint voor het presenteren van een product of plan, het houden van een toespraak of lezing voor klanten, collega's, management...Het resultaat is niet altijd even geslaagd. Nochtans staat of valt het succes van uw uiteenzetting met de kwaliteit van uw PowerPoint presentatie. De cursus "Professioneel presenteren met PowerPoint" gidst u door alle onderdelen van een succesvolle presentatie. U krijgt praktische tips waarmee u onmiddellijk zelf aan de slag kunt met de krachtige tool die PowerPoint i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ergert u zich ook wel eens aan saaie PowerPoint presentaties met slechte grafieken, onleesbare slides en een ongeïnspireerde spreker? In een professionele omgeving wordt vaak gebruik gemaakt van PowerPoint voor het presenteren van een product of plan, het houden van een toespraak of lezing voor klanten, collega's, management...Het resultaat is niet altijd even geslaagd. Nochtans staat of valt het succes van uw uiteenzetting met de kwaliteit van uw PowerPoint presentatie. De cursus "Professioneel presenteren met PowerPoint" gidst u door alle onderdelen van een succesvolle presentatie. U krijgt praktische tips waarmee u onmiddellijk zelf aan de slag kunt met de krachtige tool die PowerPoint is. U leert optimaal gebruik te maken van de vaak ongekende mogelijkheden en tegelijkertijd welke valkuilen u absoluut moet vermijden voor een geslaagde presentatie. Doelgroep

Deze praktijkgerichte cursus richt zich tot iedereen die regelmatig presentaties geeft of zelf maakt, meer bepaald management assistants, communicatieverantwoordelijken, managers, trainers en commerciële medewerkers.

 

Resultaten

Deze training brengt u de fijne kneepjes van PowerPoint bij. U maakt visueel sterke presentaties die bovendien de gewenste boodschap daadwerkelijk ondersteunen en overbrengen. U leert tijdens deze cursus • een overzichtelijke structuur op te bouwen • hoe de aandacht te houden van het publiek • een boodschap duidelijk over te brengen • omgaan met vragen uit het publiek • de kracht van storytelling als bindmiddel voor uw presentatie • het optimaal gebruiken van de ruimte en uw lichaamshouding • de ongekende tips & tricks van PowerPoint te benutten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.