Luisteren, Samenvatten en Doorvragen (LSD) gesprekstechniek: leer effectief communiceren. Je hoort het wel en luistert ook

Type product
Logo van Faculty of Skills

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Verbeter je gesprekstechnieken vandaag nog door jezelf op te nemen en hier feedback op te ontvangen van jouw persoonlijke coach. Leer de ander echt begrijpen en voer betere gesprekken met LSD.

Het ene oor in en het andere ook
Je hoort het wel, en je luistert ook. Actief luisteren is een kwestie van teruggeven wat je hoort, goede open vragen stellen, laten weten dat je luistert en je eigen oordeel thuislaten. Hierdoor krijg je sneller de informatie die je nodig hebt, krijg je precies boven tafel wat je moet weten, en kun je collega’s en klanten beter helpen.

In deze online training leer je effectief communiceren door de gesprekstechniek Luisteren, Samenvatten, Doorvragen toe te passen in al …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verbeter je gesprekstechnieken vandaag nog door jezelf op te nemen en hier feedback op te ontvangen van jouw persoonlijke coach. Leer de ander echt begrijpen en voer betere gesprekken met LSD.

Het ene oor in en het andere ook
Je hoort het wel, en je luistert ook. Actief luisteren is een kwestie van teruggeven wat je hoort, goede open vragen stellen, laten weten dat je luistert en je eigen oordeel thuislaten. Hierdoor krijg je sneller de informatie die je nodig hebt, krijg je precies boven tafel wat je moet weten, en kun je collega’s en klanten beter helpen.

In deze online training leer je effectief communiceren door de gesprekstechniek Luisteren, Samenvatten, Doorvragen toe te passen in al je gesprekken. Je leert online met vooral véél oefening en uitgebreide persoonlijke begeleiding van een professionele coach hoe je een goede luisteraar wordt. Je wordt een betere gesprekspartner doordat je weet wanneer je iets moet vragen en wanneer je je mond moet houden. Mensen praten graag met je omdat je ze begrijpt en dat op een natuurlijk manier kunt overbrengen. Jij leert andere mensen en hun drijfveren beter kennen zodat je daar optimaal op kunt aansluiten. Door gebruik van onze innovatieve software TrainTool daag je jezelf uit door écht te oefenen met lastige gesprekssituaties.

#communiceren #luisteren #samenvatten #doorvragen #persoonlijke coaching #Faculty of Skil…

We maakten de training die we zelf zouden willen volgen. Praktisch toepasbaar, theoretisch onderbouwd, met persoonlijke feedback en écht anders dan anders.Boodschappen bestel je via een app. Een hypotheek sluit je af zonder ooit een kantoor van binnen te zien. Je kinderen gamen en leren ondertussen ongemerkt hoofdrekenen. Je zet de airco van je auto al eerder aan via een app. Online diensten voorzien jou van persoonlijk stijladvies, ongeacht je budget. Bij het gemeentehuis boek je een tijdsslot dat jou past zodat je niet te lang hoeft te wachten. Winkels zijn 's avonds open zodat jij geen vrij hoeft te nemen. En op je televisie heb je inmiddels eerder teveel dan te weinig keus.

Als je in déze tijd opnieuw gaat bedenken wat de gaafste en meest effectieve manier is om soft skills te trainen, waar kom je dan op uit? Als je kijkt naar de (on)mogelijkheden van technologie, naar de meest actuele wetenschappelijke inzichten in menselijk gedrag, naar de meest succesvolle consumentenmerken; waar brengt ons dat dan?

Dat zijn de vragen die wij onszelf elke dag stellen. Wij zijn een bevlogen club van trainers, programmeurs, gedragspsychologen en marketeers die het vaak met elkaar oneens zijn en dan in de data duiken om te zien wat echt werkt. Wij zijn Faculty of Skills.

Omdat het een individueel programma is, gaat deze training altijd door! Zodra je gekozen hebt voor dit programma kun je een afspraak maken met een coach voor het intakegesprek. Jij bepaalt zelf wanneer dit gesprek plaatsvindt!

In de online training leer je alle deelvaardigheden zoals:

* Luisteren
* Samenvatten
* Doorvragen
* LSD als interventie
In het live onlne rollenespel ga je oefenen met een casus die vereist dat je alle bovenstaande deelvaardigheden beheerst

Deze training volg je individueel, maar niet alleen. Je wordt direct bij de start in contact gebracht met jouw persoonlijke coach die je door het programma heen helpt. Onderdelen van dit programma zijn: intakegesprek met je coach, online training op deelvaardigheden én een live rollenspel met een acteur zodat jij kunt laten zien dat je klaar bent voor de praktijk!Je begint met een telefonisch intakegesprek met je persoonlijke coach welke je zelf plant! Hierin gaan jullie vaststellen waar je precies aan gaat werken en hoe je dat de komende 2-4 weken gaat doen.
Om je vaardigheden te ontwikkelen maak je gebruik van TrainTool. Dat is een innovatieve tool die je kunt gebruiken op je eigen laptop, smartphone of tablet. Op meerdere momenten gedurende een aantal weken ga je in video rollenspellen reageren op situaties. Je neemt jezelf op, kijkt je beelden terug en je coach geeft feedback op jouw video's. Zo kun je echt goed oefenen met de vaardigheden.

Als je het gevoel hebt dat je de vaardigheden onder de knie hebt, plan je een live video rollenspel in. Daarin doe je via een videoverbinding live een rollenspel met een acteur. Zo kun je heel realistisch oefenen met een situatie die je lastig vindt. Dit wordt een uitdagens, maar heel leerzaam gesprek. Natuurlijk krijg je direct feedback, tips en adviezen van de acteur en je coach! Ook bespreken jullie hoe je in de praktijk gaat oefenen.

Om ervoor te zorgen dat je je nieuwe vaardigheden ook echt gaat toepassen, neemt je coach na een aantal weken nog eens contact met je op om te horen hoe het gaat.

Verbeter je gesprekstechnieken vandaag nog door jezelf op te nemen & hier feedback op te ontvangen van jouw persoonlijke coach. Leer de ander echt begrijpen en voer betere gesprekken met de bewezen aanpak Luisteren, Samenvatten, Doorvragen (LSD).Dit ga je leren

* Zonder oordeel een gesprek in gaan
* De ander centraal stellen in het gesprek
* Welke vragen effectief zijn op welk moment
Voordelen voor jou:

* Elk gesprek met vertrouwen tegemoet gaan
* Een persoonlijke coach die je feedback, tips en advies geeft
* Video’s en ander ondersteunend materiaal over de achterliggende theorie bij de gespreksvaardigheden
* Een flexibel trainingsprogramma; via de online TrainTool software volg je het trainingsprogramma in eigen tijd en op zelf gekozen locatie
* Je oefent met een rollenspel online; via een videoverbinding vanuit huis doe je een rollenspel met een trainingsacteur om te zien wat je nu al kunt en wat je wilt gaan verbeteren.
* Echte betrokkenheid; 2 maanden na afloop van het traject neemt je coach nog eens contact met je op
* Een certificaat na afloop, dat je kunt delen op social media.

Voor iedereen die meer uit gesprekken wil halen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.