Microsoft 70-667 Microsoft SharePoint 2010, Configuring (Incompany)

Type product
Logo van IT-University

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Deze Sharepoint 2010 IT training leert je hoe je Sharepoint 2010 moet installere…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Deze Sharepoint 2010 IT training leert je hoe je Sharepoint 2010 moet installeren, configureren en administreren. Tevens wordt er aandacht besteed aan het managen en monitoren van sites en users door gebruik te maken met Sharepoint 2010.

Microsoft 70-667 Microsoft SharePoint 2010, Configuring (Incompany)

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben in het beheren van Windows Server 2003 of 2008 en willen leren hoe ze SharePoint 2010 moeten beheren. De training is ook bedoeld voor part-time Business Application Administrators (BAAS), die betrokken zijn bij het uitrollen van line-of-business (LOB) applicaties in combinatie met interne zakelijke klanten.

Vereiste voorkennis (incl. eventueel voorafgaande training)

Naast je professionele ervaring, moet je voor deze training ervaring hebben met: • Het beheer van Active Directory: het creëren en beheren van user accounts en groepen, delegatie van de administratie, het configureren van Group Policy • Toedienen van netwerkinfrastructuur: DNS, TCP / IP-connectiviteit • Algemeen conceptuele kennis van Microsoft. NET Framework als het gaat om SharePoint 2010 • Het beheer van SQL Server 2005 of 2008: het creëren van aanmeldingen, het toewijzen van rollen, met behulp van SQL Management Studio • Een jaar ervaring met Windows PowerShell cmdlets • Algemene beveiliging en authenticatie praktijken

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen

  • klassikale incompany training uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent
  • het officiële cursusmateriaal (wordt uitgereikt bij aanvang van de training)
  • toegang tot het eigen IT-University digitale leerplein Athena
  • toegang tot de eigen IT-University virtuele labomgeving (waarmee buiten de training  kan worden geoefend)
  • zelfstudie op basis van elearning
  • kennis assessment en oefenexamen
  • studiebegeleiding door je eCoach
  • deelnamecertificaat 

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: 70-667

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):

MCITP SharePoint Administrator 2010 MCTS Microsoft SharePoint 2010, Configuring

Cursusduur

Aantal dagen afhankelijk van de opleidingsvraag. De vermelde prijs is EXCLUSIEF 21% BTW.

Prijs

€ 1250 per dag (excl 21% btw)

Leervorm

De leervorm Klassikaal – Incompany is een door een ervaren praktijkdocent geleide klassikale IT training met deelnemers uit een zelfde bedrijf. De IT cursus wordt Incompany gegeven of op een in overleg gekozen (externe) locatie. Bij een klassikale Incompany IT training word je door een ervaren praktijkdocent gedegen op weg geholpen. Moment van training kan in overleg worden bepaald. De te behandelen onderwerpen zijn op maat samengesteld. De hele groep behandelt dezelfde onderwerpen in hetzelfde tempo. Vooral geschikt voor groepen waar de stof (relatief) nieuw voor is en - afgestemd op de eigen praktijk - door een goede praktijkdocent Incompany op weg willen worden geholpen. Alle cursisten die een klassikale Incompany it training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein Athena. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving, kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

• Module 1 - Installing and Configuring a SharePoint Environment • Module 2 - Managing a SharePoint Environment • Module 3 - Deploying and Managing Applications • Module 4 - Maintaining a SharePoint Environment

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.