Microsoft 70-247 | M20247 Configuring and Deploying a Private Cloud with System Center 2012 (Incompany)

Type product
Logo van IT-University

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Tijdens deze training leer je de applicatie-infrastructuur te configureren en de 'key' onderdelen van System Center 2012 die nodig zijn voor het leveren van de services binnen de Private Cloud-infrastructuur. Tijdens de training wordt ingegaan op het inrichten van de Private Cloud met behulp van Virtual Machine Manager, het configuren van Service Manager-componenten voor Self-Service, het opzetten van de Self-Service Portal en de Self-Service Catalog, het gebruik van Data Protection Manager, het automatiseren van processen met Orchestrator en de integratie van al deze o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft System Center, Cloud Computing, MCSA Windows Server 2016, Systeembeheer en Hyper-V.

Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Tijdens deze training leer je de applicatie-infrastructuur te configureren en de 'key' onderdelen van System Center 2012 die nodig zijn voor het leveren van de services binnen de Private Cloud-infrastructuur. Tijdens de training wordt ingegaan op het inrichten van de Private Cloud met behulp van Virtual Machine Manager, het configuren van Service Manager-componenten voor Self-Service, het opzetten van de Self-Service Portal en de Self-Service Catalog, het gebruik van Data Protection Manager, het automatiseren van processen met Orchestrator en de integratie van al deze onderdelen.

Microsoft 70-247 | M20247 Configuring and Deploying a Private Cloud with System Center 2012 (Incompany)

Doelgroep

Deelnemers aan deze IT training zijn professionals, die doorgaans werkzaam zijn als database administrator, database-ontwikkelaar of business intelligence-ontwikkelaar.

Vereiste voorkennis (incl. eventueel voorafgaande training)

Deelnemers aan deze IT training moeten een tot twee jaar ervaring hebben met een eerdere versie van SQL Server en dienen te beschikken over de MCSA SQL 2012 certificering

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen

  • klassikale incompany training uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent
  • het officiële cursusmateriaal (wordt uitgereikt bij aanvang van de training)
  • toegang tot het eigen IT-University digitale leerplein Athena
  • toegang tot de eigen IT-University virtuele labomgeving (waarmee buiten de training  kan worden geoefend)
  • zelfstudie op basis van elearning
  • kennis assessment en oefenexamen
  • studiebegeleiding door je eCoach
  • deelnamecertificaat 

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: 70-247

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):

MCSE Private Cloud

Cursusduur

Aantal dagen afhankelijk van de opleidingsvraag. De vermelde prijs is EXCLUSIEF 21% BTW.

Prijs

€ 1250 per dag (excl 21% btw)

Leervorm

De leervorm Klassikaal – Incompany is een door een ervaren praktijkdocent geleide klassikale IT training met deelnemers uit een zelfde bedrijf. De IT cursus wordt Incompany gegeven of op een in overleg gekozen (externe) locatie. Bij een klassikale Incompany IT training word je door een ervaren praktijkdocent gedegen op weg geholpen. Moment van training kan in overleg worden bepaald. De te behandelen onderwerpen zijn op maat samengesteld. De hele groep behandelt dezelfde onderwerpen in hetzelfde tempo. Vooral geschikt voor groepen waar de stof (relatief) nieuw voor is en - afgestemd op de eigen praktijk - door een goede praktijkdocent Incompany op weg willen worden geholpen. Alle cursisten die een klassikale Incompany it training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein Athena. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving, kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

• Module 1 - Planning for the Cloud • Module 2 - Configuring and Deploying the Private Cloud with Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager • Module 3 - Extending and Maintaining the Cloud Infrastructure • Module 4 - Configuring Application Delivery • Module 5 - Creating the Private Cloud Building Blocks • Module 6 - Deploying and Configuring Access to a Private Cloud • Module 7 - Monitoring a Cloud infrastructure • Module 8 - Extending and Customizing Monitoring of the Cloud Infrastructure • Module 9 - Implementing Service Management for the Cloud • Module 10 - Configuring High Availability, Disaster Recovery and Protection for a Cloud • Module 11 - Automating and Standardizing a Cloud • Module 12 - Configuring a Self-Service and Multi-tenant Private Cloud

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.