star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 13.000 onafhankelijke ervaringen.

7 Hygiënecode HACCP cursussen en certificering

Zoek jij een HACCP cursus? Dan vind je op deze pagina het volledige aanbod. Hier kun je gemakkelijk en snel alle HACCP cursussen bij jou in de buurt vergelijken en kiezen. Ook vind je op deze pagina gespecialiseerde HACCP cursussen voor specifieke beroepsgroepen. Wij helpen je graag in het maken van je keuze. Lees onze HACCP tips.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene, Voedselveiligheid en Allergenen.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Horeca en Sociale Hygiene.

check_box_outline_blank

Online HACCP training (basis)

Logo van SQA-T

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …

check_box_outline_blank

Online HACCP cursus voor loodsmedewerkers

Logo van SQA-T

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …

check_box_outline_blank

Online HACCP cursus voor chauffeurs

Logo van SQA-T

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …

check_box_outline_blank

HACCP Horeca

Logo van SQA-T

Met onze Training HACCP voor de horeca voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inhoud van …

check_box_outline_blank

HACCP-inleiding

Logo van Amelior

Waarom deze thematiek? HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dit is een gestructureerde benadering die de veilighei…

check_box_outline_blank

Interne auditor voedselveiligheid en HACCP

Logo van Amelior

Waarom deze thematiek? Om te voldoen aan de eisen van de normen over voedselveiligheid (BRC, IFS, ISO 22000), moet uw bedrijf op geregelde …

check_box_outline_blank

E-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers

Logo van JE Ontwikkeling

Algemene e-learning voedselveiligheid HACCP voor productiemedewerkers behandelt alle onderwerpen van voedselveiligheid. Deze training wordt …

Tips voor het maken van een goede keuze

Wat is HACCP?

HACCP staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points' en is een internationaal erkend voedselveiligheidsbeheersysteem dat bedrijven helpt de gevaren te identificeren, evalueren en beheersen die een aanzienlijk risico vormen voor de voedselveiligheid. Het hebben van een HACCP-plan is essentieel om te voorkomen dat voedingsmiddelen onveilig worden voor de consument om te eten. Iedereen die met voedsel werkt of serveert is volgens de NVWA wetelijk verplicht om dit volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP) te doen.

Bekijk de keuzehulp HACCP voor meer tips!

keyboard_arrow_upTerug naar boven