Opleidingen Duurzaam bouwen/Energie

Tijdsduur
Logo van Leefmilieu Brussel

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

OM STERK TE STAAN OP DE MARKT VAN MORGEN!

U kan zich vandaag al voorbereiden op de bouwtechnieken van morgen: die van de duurzame gebouwen. Met meer dan 3.000 deelnemers van 2014 tot 2018, groeiden de Seminaries en Opleidingen Duurzame Gebouwen van Leefmilieu Brussel uit tot een referentie voor bouwprofessionals die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest actief zijn. Schrijf ook in en haal voordeel uit de Brusselse knowhow op dit vlak. Die wordt intussen ruim erkend op internationaal niveau! Op een tiental jaren tijd kwamen er in het Gewest heel wat duurzame gebouwen bij, zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. De projectoproepen voor ‘Voorbeeldgebouwen’ alleen al, leverden zowat 250 p…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Duurzame energie / Energietransitie, Duurzaam Bouwen, Bouw, Duurzaamheid en Duurzaam ondernemen.

OM STERK TE STAAN OP DE MARKT VAN MORGEN!

U kan zich vandaag al voorbereiden op de bouwtechnieken van morgen: die van de duurzame gebouwen. Met meer dan 3.000 deelnemers van 2014 tot 2018, groeiden de Seminaries en Opleidingen Duurzame Gebouwen van Leefmilieu Brussel uit tot een referentie voor bouwprofessionals die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest actief zijn. Schrijf ook in en haal voordeel uit de Brusselse knowhow op dit vlak. Die wordt intussen ruim erkend op internationaal niveau! Op een tiental jaren tijd kwamen er in het Gewest heel wat duurzame gebouwen bij, zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. De projectoproepen voor ‘Voorbeeldgebouwen’ alleen al, leverden zowat 250 projecten op. Heel wat Brusselse ontwerpers, aannemers en bouwheren bewezen daarmee dat het perfect mogelijk is uitstekende energie- en milieuprestaties te behalen binnen een haalbaar budget. Haal voordeel uit de Brusselse knowhow Al onze seminaries en opleidingen worden geleid door specialisten op het vlak van duurzaam bouwen en renoveren in het Brussels Gewest. Talloze projecten in het Gewest komen aan bod. Neem deel aan de werfbezoeken De werfbezoeken, die deel uitmaken van onze seminaries en opleidingen, worden op maat geselecteerd in functie van de thematiek en het profiel van de deelnemers. Het gaat telkens om geleide bezoeken door actoren die rechtstreeks bij het project betrokken zijn. Uitwisseling met andere professionals Zowel tijdens presentaties als tijdens werfbezoeken, is er in onze seminaries en opleidingen ruimte voorzien om met ervaren collega’s inzake duurzame gebouwen van gedachten te wisselen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.