Aanvullende bedrijfspensioenen (de groepsverzekering): basismodule

Tijdsduur

Aanvullende bedrijfspensioenen (de groepsverzekering): basismodule

NCOI Learning
Logo van NCOI Learning
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NCOI Learning biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Charleroi, Gent

Beschrijving

Maakt u voor het eerst kennis met de best wel complexe materie van aanvullende bedrijfspensioenen? In deze basismodule van een halve dag krijgt u een duidelijk situerend overzicht van de tweede pensioenpijler voor loontrekkenden. Alle basisbegrippen komen aan bod. Pensioenexpert Paul Roels neemt u op een resoluut praktische wijze doorheen de materie van groepsverzekeringen. Wat is het belang van aanvullende bedrijfspensioenen? Hoe gebruikt u dit instrument als employee benefit? Welke soorten pensioenen kunnen voorzien worden? Welke praktische implicaties heeft dit voor uw bedrijf? Welke wijzigingen zitten er nog aan te komen? U leest het: een intensieve halve dag als inleiding tot aanvullend…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vastgoedrekenen, Taxateur, Excel, Agile Project Management (AgilePM) en Agile (algemeen).

Maakt u voor het eerst kennis met de best wel complexe materie van aanvullende bedrijfspensioenen? In deze basismodule van een halve dag krijgt u een duidelijk situerend overzicht van de tweede pensioenpijler voor loontrekkenden. Alle basisbegrippen komen aan bod. Pensioenexpert Paul Roels neemt u op een resoluut praktische wijze doorheen de materie van groepsverzekeringen. Wat is het belang van aanvullende bedrijfspensioenen? Hoe gebruikt u dit instrument als employee benefit? Welke soorten pensioenen kunnen voorzien worden? Welke praktische implicaties heeft dit voor uw bedrijf? Welke wijzigingen zitten er nog aan te komen? U leest het: een intensieve halve dag als inleiding tot aanvullende bedrijfspensioenen!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.