Arbeidsongevallen en beroepsziekten in de overheid

Tijdsduur

Arbeidsongevallen en beroepsziekten in de overheid

NCOI Learning
Logo van NCOI Learning
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NCOI Learning biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Charleroi, Gent

Beschrijving

Kent u de rechtsbronnen die van toepassing zijn op arbeidsongevallen, beroepsziekten en vervroegde pensionering wegens definitieve arbeidsongeschiktheid? Weet u exact wanneer een ongeval een arbeidsongeval is en een ziekte een beroepsziekte? Weet u hoe inkomstenvervangende vergoedingen en tussenkomsten verleend worden? Kent u de procedures in verband met arbeidsongevallen, beroepsziekten en vervroegde pensionering? Weet u welke instantie(s) bevoegd is (zijn) om te beslissen i.v.m. arbeidsongevallen en beroepsziekten? Weet u welke formulieren u wanneer moet gebruiken? Tijdens deze praktische opleiding ontdekt u de mogelijkheden waarover een personeelslid beschikt om vergoed te worden voor een…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Kent u de rechtsbronnen die van toepassing zijn op arbeidsongevallen, beroepsziekten en vervroegde pensionering wegens definitieve arbeidsongeschiktheid? Weet u exact wanneer een ongeval een arbeidsongeval is en een ziekte een beroepsziekte? Weet u hoe inkomstenvervangende vergoedingen en tussenkomsten verleend worden? Kent u de procedures in verband met arbeidsongevallen, beroepsziekten en vervroegde pensionering? Weet u welke instantie(s) bevoegd is (zijn) om te beslissen i.v.m. arbeidsongevallen en beroepsziekten? Weet u welke formulieren u wanneer moet gebruiken? Tijdens deze praktische opleiding ontdekt u de mogelijkheden waarover een personeelslid beschikt om vergoed te worden voor een ongeval of een ziekte die verband houdt met zijn (gewezen) functie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.