De groepsbijdrageregeling: fiscale consolidatie op zijn Belgisch

Tijdsduur

De groepsbijdrageregeling: fiscale consolidatie op zijn Belgisch

NCOI Learning
Logo van NCOI Learning
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NCOI Learning biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Charleroi, Gent

Beschrijving

Fiscale consolidatie op zijn Belgisch: een verlieslatende vennootschap kan een bijdrage krijgen van een winstgevende groepsvennootschap zodat in de praktijk het verlies van de ene de winst van de andere compenseert. Hoe gaat dat concreet in zijn werk en hoe wordt dit in de fiscale aangifte en in de jaarrekening verwerkt? Moet er inderdaad een betaling gebeuren of is de bijdrage op papier voldoende? Kunt u als kmo ook genieten van de ‘groepsbijdrageregeling’ of kunnen alleen multinationals gebruik maken van deze fiscale incentive? Welke formaliteiten zijn er, en aan welke voorwaarden moet onze groep van vennootschappen voldoen? Aan de hand van praktische voorbeelden komt u er meer over te wet…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business Valuation, Fiscaal, Taxateur, Ondernemen en Bedrijfsovername.

Fiscale consolidatie op zijn Belgisch: een verlieslatende vennootschap kan een bijdrage krijgen van een winstgevende groepsvennootschap zodat in de praktijk het verlies van de ene de winst van de andere compenseert. Hoe gaat dat concreet in zijn werk en hoe wordt dit in de fiscale aangifte en in de jaarrekening verwerkt? Moet er inderdaad een betaling gebeuren of is de bijdrage op papier voldoende? Kunt u als kmo ook genieten van de ‘groepsbijdrageregeling’ of kunnen alleen multinationals gebruik maken van deze fiscale incentive? Welke formaliteiten zijn er, en aan welke voorwaarden moet onze groep van vennootschappen voldoen? Aan de hand van praktische voorbeelden komt u er meer over te weten tijdens dit webinar.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.