Opslag gevaarlijke producten volgens Vlarem

Tijdsduur

Opslag gevaarlijke producten volgens Vlarem

NCOI Learning
Logo van NCOI Learning
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NCOI Learning biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Charleroi, Gent

Beschrijving

Opslag gevaarlijke producten: veelgestelde vragenDe sectorale voorwaarden van Vlarem II die de opslag en het gebruik van gevaarlijke producten regelen, bevatten vele gedetailleerde voorschriften, maar bij de toepassing ervan worden bedrijven toch vaak geconfronteerd met vragen: Hoe moet ik het verplichte register van de opgeslagen hoeveelheden opbouwen? Waar moet ik op letten in de rapporten van de periodieke onderzoeken van opslagtanks? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de nieuwe scheidingsafstanden? Tijdens deze praktijkgerichte halve dag ontdekt u de visie over de opslag van gevaarlijke producten door de bril van de milieuconsultant/VR-deskundige en van de toezichthouder op de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Opslag gevaarlijke producten: veelgestelde vragenDe sectorale voorwaarden van Vlarem II die de opslag en het gebruik van gevaarlijke producten regelen, bevatten vele gedetailleerde voorschriften, maar bij de toepassing ervan worden bedrijven toch vaak geconfronteerd met vragen: Hoe moet ik het verplichte register van de opgeslagen hoeveelheden opbouwen? Waar moet ik op letten in de rapporten van de periodieke onderzoeken van opslagtanks? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de nieuwe scheidingsafstanden? Tijdens deze praktijkgerichte halve dag ontdekt u de visie over de opslag van gevaarlijke producten door de bril van de milieuconsultant/VR-deskundige en van de toezichthouder op deze vragen. Met deze praktijkgerichte opleiding krijgt u een antwoord op bovenstaande en vele andere vragen die leven bij bedrijven uit diverse sectoren die kleine of grotere hoeveelheden gevaarlijk producten opslaan en/of gebruiken. Leer hoe u een bezoek van een toezichthouder voorbereidtTijdens deze training ontdekt u aan welke vragen u zich kunt verwachten bij een bezoek van de milieu-inspecteur. U krijgt enkele lessen uit incidenten of onveilige situaties de praktijk met het nieuwe systeem voor de 'oranje' keuringen knelpunten bij de indeling van gevaarlijke stoffen en het beheer van SDS’en en veel meer. We bereiden u hiermee optimaal voor op het bezoek van een toezichthouder. De Vlarem-trein in avant-premièreAls de volgende Vlarem-trein nieuwigheden in petto heeft met betrekking tot gevaarlijke producten, bespreken uw trainers dit met u in avant-première. De veranderingen door Seveso III en de impact van de omgevingsvergunningTenslotte geeft een VR-deskundige zijn ervaringen met de veranderingen die Seveso III (met o.m. de nieuwe drempels uit de bijlage I ervan) teweeg heeft gebracht. Ook de nieuwe werkwijze met OVR’s in de nieuwe omgevingsvergunningsprocedure zal kort aan bod komen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.