NHA

Adres:

Postbus 44407
2800 Mechelen

Beschrijving

85 jaar ervaring in afstandsonderwijs
NHA is één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux. In de afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Geregistreerd door de Vlaamse overheid
NHA biedt haar cursisten extra zekerheid omdat ze geregistr…

Lees de volledige beschrijving

85 jaar ervaring in afstandsonderwijs
NHA is één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux. In de afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Geregistreerd door de Vlaamse overheid
NHA biedt haar cursisten extra zekerheid omdat ze geregistreerd is als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat NHA u alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kan voorleggen om een kwaliteitsvolle cursus te garanderen. U bent hierdoor altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit, een vakkundig advies, een goede begeleiding en een optimale service. Bovendien is NHA afdeling onderwijs ISO 9001 gecertificeerd.

Altijd uw eigen studietempo
Een opleiding van NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis studeren wanneer het u uitkomt. Uw persoonlijke leraar past zich volledig aan uw tempo aan. Per post of e-mail kunt u hem altijd raadplegen. Samen werken jullie naar het waardevolle diploma toe.

Goed te combineren met een baan
Alle cursussen zijn perfect te combineren met een baan en met een hobby. Slechts enkele uurtjes studie per week brengen uw carrière al snel in een stroomversnelling.

Hoge slagingspercentages
Jaarlijks kiezen 10.000-den mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen van NHA. Met slagingspercentages die liggen tussen de 80% en 90% bewijst NHA dat haar onderwijsmethode bijzonder succesvol is. Het is echt niet moeilijk en u zult zien dat u het ook kunt.

Studiebegeleiding per post of internet
Na inschrijving krijgt u de schriftelijke lesstof via de post toegestuurd. De huiswerkopgaven aan het eind van iedere les kunt u, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. Hij is uw steun en toeverlaat en zal u altijd optimaal begeleiden. Alle NHA-docenten zijn volledig bevoegd en hebben een jarenlange praktijkervaring

U mag tot 3 jaar lang huiswerk insturen
Bij NHA mag iedereen in z'n eigen tempo studeren. Dus niet één keer uw studietijd verlengen, maar keihard 3 jaar lang recht op de begeleiding van uw eigen leraar. Mocht u bijvoorbeeld een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor uw studie, dan is dat geen probleem. U pakt de studie gewoon weer op waar u gebleven was.

Starten kan iedere dag van het jaar
U kunt met iedere cursus starten wanneer u wilt. Het is niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Vandaag inschrijven betekent starten binnen enkele dagen!

Waarom NHA zoveel voordeliger is dan andere opleiders
Doelstelling van NHA is: onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken! Het belang van onze cursisten staat bij ons altijd voorop. Hierdoor kunnen wij onze cursussen aanzienlijk voordeliger aanbieden dan andere opleiders. Resultaat: hoge kwaliteit tegen lage lesgelden. 

Onze complete lesstof sluit naadloos aan op de eindtermen die gelden voor de examens. Al onze docenten zijn onderwijsbevoegd en zijn specialisten binnen hun vakgebied.

Kwaliteitsgarantie!
Onafhankelijk onderzoek onder studenten van NHA heeft uitgewezen dat men zéér tevreden is over onze cursussen, de begeleiding, de service en de prijsstelling. Het hoge rapportcijfer 8 spreekt boekdelen. 
Bron: Newcom Research & Consultancy.

ISO 9001: Een ijzersterke kwaliteitsgarantie.
Het kwaliteitsmanagementsysteem van NHA SS is ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat een NHA-studie altijd actueel is, u uitstekend wordt begeleid en dat de examens afgestemd zijn op de laatste eisen. 
Een ijzersterke kwaliteitsgarantie!

Complete studiepakketten
U hoeft niets na te bestellen of naar de winkel te gaan. Alles wat bij de cursus hoort, krijgt u automatisch thuisgezonden door NHA. Ook de fraaie opbergmappen voor lessen, eventuele boeken en cd's zijn bij het lesgeld inbegrepen. En alles blijft uw eigendom!

Examengarantie! 

Mocht u onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan wordt u door NHA gratis opgeleid voor het volgende examen. U mag opnieuw uw huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van uw leraar bij het beantwoorden van al uw vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudie-cursussen). Voor deze extra service bent u geen extra kosten verschuldigd. U betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.

NHA instituutsdiploma's
NHA leidt op voor veelgevraagde instituutsdiploma's. Hierdoor bent u verzekerd van een waardevol diploma, wanneer u de cursus succesvol hebt afgerond. 

Niet geslaagd, lesgeld terug!
Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in de Benelux. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor cursussen met examens en studiebegeleiding gestart na 1 januari 2005. Heeft u al uw huiswerk maandelijks ingestuurd en bent u na de startdatum aantoonbaar voor één examen twee keer zonder te slagen opgeweest? In dat geval krijgt u het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. U dient wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot 3 jaar na inschrijfdatum.

Betaalt uw werkgever mee?
Aarzel niet om uw werkgever te vragen om u bij de studie financieel te steunen. Uw werkgever heeft namelijk niet alleen profijt van de studie die u volgt. Hij kan bovendien 20% of 30% subsidie ontvangen van de Vlaamse overheid. Dit door aanspraak te maken op de KMO-portefeuille. U ontplooit uzelf en gaat talenten beter benutten. 
Ook doet u alles in uw eigen tijd en verliest u geen kostbare werktijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met uw chef of de personeelsfunctionaris.

Waarom kiezen voor NHA?
NHA bestaat al 85 jaar en leidt op voor veelgevraagde diploma's. Onafhankelijk onderzoek door Newcom research & Consultancy heeft onlangs uitgewezen dat onze studenten bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van onze cursussen, de service en de begeleiding. En dankzij onze hoge slagingspercentages kunnen wij onze unieke niet geslaagd, lesgeld terug garantie geven. U studeert bij NHA dus voor zeer laag lesgeld met een waardevol diploma als eindresultaat!

Ervaring met NHA?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij NHA? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 25.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 25.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!