Full Stack Developer Thuisstudie

Type product

Full Stack Developer Thuisstudie

NHA
Logo van NHA

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Aan de slag als allround webdeveloper met de Full Stack Developer opleiding

De ICT-sector blijft zich maar ontwikkelen. Wil jij meegaan met deze ontwikkelingen en als echte professional aan de slag gaan? Dan is de Full Stack Developer opleiding van NHA voor jou weggelegd! Leer alles over het programmeren en onderhouden van de voor- én achterkant van een website en word een aanwinst voor elk bedrijf!

Een full stack developer is dé expert als het aankomt op websites. Met deze Full Stack Developer opleiding krijg jij dan ook inzicht in alle aspecten die komen kijken bij zowel de voorkant (front-end) en de achterkant (back-end) van websites. Hoe je ervoor zorgt dat de website er voor bezoekers g…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Aan de slag als allround webdeveloper met de Full Stack Developer opleiding

De ICT-sector blijft zich maar ontwikkelen. Wil jij meegaan met deze ontwikkelingen en als echte professional aan de slag gaan? Dan is de Full Stack Developer opleiding van NHA voor jou weggelegd! Leer alles over het programmeren en onderhouden van de voor- én achterkant van een website en word een aanwinst voor elk bedrijf!

Een full stack developer is dé expert als het aankomt op websites. Met deze Full Stack Developer opleiding krijg jij dan ook inzicht in alle aspecten die komen kijken bij zowel de voorkant (front-end) en de achterkant (back-end) van websites. Hoe je ervoor zorgt dat de website er voor bezoekers goed uit ziet en ook aan de achterkant efficiënt werkt, leer je in deze opleiding. Als full stack developer draag jij de verantwoordelijk!

Word full stack developer: opleiding voor beginners en gevorderden

Wil jij jouw carrière in de IT-branche een boost geven? Of je nou beginner bent of al een baan hebt in deze sector en je verder wilt ontwikkelen, deze Full Stack Developer opleiding is de oplossing.

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om te starten met deze opleiding. Full stack developer worden vereist echter wel ervaring met computers. En jij hebt een echte voorsprong als jij ervaring met of kennis van de programmeertalen C++, C# of Java hebt.

Ontdek alle facetten van de front-end en back-end

Een full stack developer draagt dus de verantwoordelijkheid over de hele website. Om die verantwoordelijkheid te kunnen dragen is het belangrijk dat jij verstand hebt van alle facetten die hierbij komen kijken. Deze Full Stack Developer opleiding biedt de kennis die je nodig hebt om als professional aan de slag te kunnen.

Je begint de Full Stack Developer opleiding met het opdoen van kennis over de voorkant van de website. Het gaat daarbij niet alleen maar om webdesign en het ontwerpen van een mooie voorkant, maar ook om het testen en implementeren van alle onderdelen. De voorkant moet immers technisch ook goed in elkaar zitten. Daarom ga jij je verdiepen in de scripttaal JavaScript en de uitbreiding jQuery.

Je hebt nu de kennis die je nodig hebt om de voorkant goed te laten werken. Maar om de voorkant van een website echt goed draaiende te houden is het van essentieel belang dat de achterkant technisch op orde is. Je gaat daarom ook dieper in op de programmeertaal Python en het back-end framework Django tijdens deze opleiding. Als Full Stack Developer weet jij precies uit welke onderdelen de back-end bestaat en hoe je ervoor zorgt dat ze kunnen samenwerken. Kortom, met de Full Stack Developer opleiding leer jij hoe je de achterkant van een website maakt, onderhoudt, test en debugt.


Zowerkt studeren bij NHA

Studieprogramma

Met deze Full Stack Developer opleiding ga je aan de slag met zeven hoofdonderwerpen:

1. Webdesign

  • Beginnen met webdesign
    Deze Full Stack Developer opleiding begint bij de basis. Je start met het leren over webdesign. Ontdek de geheimen achter een HTML-pagina. Leer hoe je links moet toevoegen en tekst structureert. Daarnaast leer je hoe je zoekmachinevriendelijke pagina’s maakt en rekening te houden met je doelgroep.
  • Het internet mooier maken
    De eerste stappen van de opmaaktaal CSS komen aan bod. Je leert hoe je een mooie en visueel aantrekkelijke website op zet. Verder ga je aan de slag met responsive design en animaties.
  • Online expert
    Na het volgen van de eerste paar hoofdstukken heb je al de nodige basiskennis voor het opzetten van een website opgedaan. Nu ga je je kennis nog verder uitbreiden en ga je aan de slag met onderwerpen als wireframes, privacywetgeving, user experience (UX) en JavaScript. Langzaamaan word je een echte online expert.

2. Python

Het is één van de meest gebruikte en toegankelijke programmeertalen die er bestaan: Python. Alles wat jij als aankomend developer moet weten hierover komt aan bod in deze lessen van de Full Stack Developer opleiding.

3. Django

Een framework maakt het schrijven van programmeercodes een stuk gemakkelijker. En dat is precies wat Django dan ook doet. Django is het framework voor Python. Tijdens deze uitgebreide lessen ga je hier mee aan de slag.

4. Adobe XD

Je hebt ontzettend veel kennis opgedaan over het back-end gedeelte. Maar ook het front-end gedeelte is tijdens de lessen ‘Webdesign’ al aan bod gekomen. Nu ga je leren werken met Adobe XD. Ontzettend veel front-end developers werken met dit programma. Een zeer goede toevoeging van deze Full Stack Developer opleiding waarmee je een voorsprong hebt op anderen die geen ervaring hebben opgedaan met Adobe XD.

5. JavaScript & jQuery

Net als Python is JavaScript een bekende en veel gebruikte programmeertaal. Python heb je inmiddels onder de knie. Nu ga je aan de slag met JavaScript en leer je alles wat je moet weten over deze programmeertaal.

6. JavaScript-uitbreidingen

In de vorige hoofdstukken heb je uitgebreid kennis gemaakt met JavaScript. Maar er valt nog genoeg te leren! Een Full Stack Developer opleiding is niet compleet zonder je ook kennis te laten maken met de uitbreidingen van JavaScript; Node.js en React.js

7. Agile Scrum

Tijdens deze opleiding tot Full Stack Developer leer je ook over Agile Scrum. Veel bedrijven werken met scrum teams. Jij kunt hier na het volgen van deze Full Stack Developer opleiding deel van uitmaken. Maar dan moet je wel kunnen werken volgens Agile-principes. En dat is dan ook precies wat je gaat leren tijdens het laatste gedeelte van deze zeer complete opleiding.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.