Management Assistent Thuisstudie

Type product
Logo van NHA

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Leer managen, communiceren en plannen met de opleiding Management Assistent

Als managementassistent ondersteun je de manager efficiënt in zijn of haar werkzaamheden. Met de opleiding Management Assistent leer je alle theoretische en praktische kennis die nodig is om de functie goed te kunnen uitoefenen, van agendabeheer tot het organiseren van bijeenkomsten.

Verantwoordelijkheid en afwisseling

Als management assistent ben je onder andere verantwoordelijk voor het managen en plannen van belangrijke bijeenkomsten. Je werk is afwisselend. Je neemt werk uit handen van de manager, voert administratieve taken uit of notuleert tijdens belangrijke vergaderingen. Tijdens de cursus Management Assisten…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Leer managen, communiceren en plannen met de opleiding Management Assistent

Als managementassistent ondersteun je de manager efficiënt in zijn of haar werkzaamheden. Met de opleiding Management Assistent leer je alle theoretische en praktische kennis die nodig is om de functie goed te kunnen uitoefenen, van agendabeheer tot het organiseren van bijeenkomsten.

Verantwoordelijkheid en afwisseling

Als management assistent ben je onder andere verantwoordelijk voor het managen en plannen van belangrijke bijeenkomsten. Je werk is afwisselend. Je neemt werk uit handen van de manager, voert administratieve taken uit of notuleert tijdens belangrijke vergaderingen. Tijdens de cursus Management Assistent ga je met al deze onderwerpen aan de slag.

Daarnaast doe je ook kennis op van boekhouden. Je leert boekhoudkundige begrippen en modellen. Onderwerpen zoals balans, grootboekrekeningen en inventaris komen aan bod. Door kennis te hebben van boekhouden en financiële zaken kun je jouw administratieve taken goed uitvoeren.

Praktijkgerichte opleiding

De opleiding Management Assistent is zeer praktijkgericht opgebouwd. Je doet theoretische en praktische kennis op, die nodig is om een functie als Management Assistent goed te kunnen uitvoeren. Na afronding van de opleiding ben je een aanwinst voor bedrijven en organisaties.

Voor wie is de opleiding Management Assistent geschikt?

De cursus Management Assistent is laagdrempelig en start bij de basis. Wil jij jouw kennis vergroten of opfrissen in dit vakgebied, dan is deze opleiding zeer geschikt!


Zowerkt studeren bij NHA

Studieprogramma Management Assistent opleiding

De opleiding bestaat uit een aantal modules:

Communicatie & Management

Tijdens deze vergroot je je kennis op het gebied van management en organisatie, PR, bedrijfscommunicatie, marketing, projectmanagement en evenementenorganisatie. Met deze kennis kun je jouw taken beter uitvoeren en je manager goed ondersteunen.

Notuleren

Als managementassistent is het belangrijk om goed te kunnen notuleren. Na afronding van deze lessen kun je een vergadering kort, grammaticaal foutloos en zakelijk formuleren.

Secretariaatspraktijk

Tijdens deze module ga je aan de slag met een aantal onmisbare vaardigheden zoals agendabeheer, archivering, het organiseren van bijeenkomsten en het correct ontvangen van bezoekers.

Zakelijke correspondentie Nederlands

Je maakt kennis met de universele regels voor het schrijven van zakelijke boodschappen. Wat is de juiste structuur? Welke elementen moet een boodschap bevatten? Daarnaast ga je aan de slag met spelling en grammatica.

Boekhouden basiskennis

In de opleiding Management Assistent leer je ook een aantal boekhoudkundige basisbegrippen en leer je meer over de balans, grootboekrekening en inventaris.

Zo studeer je


Studeer in jeeigen tempo - waar je maar wilt

Jeontvangt de complete opleiding Management Assistent in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docentstaje er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind vaneen les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Wanneer je start met de opleiding Management Assistent, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

  • de studiehandleiding doornemen;
  • lessen bestuderen;
  • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
  • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
  • jouwonline motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je vanhandigetips te voorzien;
  • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
  • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
  • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
  • één jaar toegang tot deNHA e-bookbibliotheek met maar liefst75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.