Wimperextensions E-Learning

Type product

Wimperextensions E-Learning

NHA
Logo van NHA

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Met de cursus Wimperextensions creëer je de mooiste ooglook

Ambieer jij een carrière als wimperstyliste? Wil jij klanten voorzien van mooie, volle en lange wimpers, zonder dat daar een likje mascara aan te pas komt? Met cursus Wimperextensions als thuisstudie doe jij alle theoretische en praktische kennis op om jouw ambities waar te maken. Wimperextensions zijn een vorm van luxe die steeds meer vrouwen zichzelf gunnen. Dus start vandaag nog met de wimperextensions cursus en zet de eerste stap naar je eigen salon!

Als wimperstyliste ben jij op de hoogte van alle feiten en fabels rondom wimperextensions. Je weet alles over welke wimpers het beste bij jouw klant passen. Je kijkt naar de oogvorm…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Met de cursus Wimperextensions creëer je de mooiste ooglook

Ambieer jij een carrière als wimperstyliste? Wil jij klanten voorzien van mooie, volle en lange wimpers, zonder dat daar een likje mascara aan te pas komt? Met cursus Wimperextensions als thuisstudie doe jij alle theoretische en praktische kennis op om jouw ambities waar te maken. Wimperextensions zijn een vorm van luxe die steeds meer vrouwen zichzelf gunnen. Dus start vandaag nog met de wimperextensions cursus en zet de eerste stap naar je eigen salon!

Als wimperstyliste ben jij op de hoogte van alle feiten en fabels rondom wimperextensions. Je weet alles over welke wimpers het beste bij jouw klant passen. Je kijkt naar de oogvorm en de conditie van de huidige wimpers, en adviseert dan de juiste lengte, dikte en krulsterkte. In de cursus Wimperextensions van NHA leer je dit allemaal. Je staat er niet alleen voor, want je krijgt goede begeleiding van een volleerd docent.

Wimperextensions one by one

In deze uitgebreide en zeer praktisch ingerichte cursus Wimperextensions leer je one by one extensions plaatsen. Dit betekent dat je één extension op één wimperhaar zet. Een zeer precies klusje waar jij, na het volgen van deze cursus, een specialist in zult zijn.

Theorie én praktijk

Voorafgaand aan de praktijk zul je aan de slag gaan met theorie. De informatie over onder andere het oog, de groeicyclus van wimpers, mogelijke aandoeningen & allergieën, hygiëne en het inrichten van je werkplek zorgen ervoor dat je een goede theoretische basis legt in deze cursus Wimperextensions.

Daarna ga je al snel aan de slag met het plaatsen van one by one wimperextensions op het oefenhoofd, en later ook op een echt model.

Materialenpakket bij je cursus Wimperextensions

We vinden het belangrijk dat je meteen aan de slag kunt met je cursus, dusis jouw cursus inclusief een materialenpakket. Hierin zitten alle materialen die je nodig hebt om wimperextensions one by one te plaatsen. Daarnaast heb je geen voorkennis nodig, want we beginnen bij de absolute basis. Deze cursus is dus voor iedereen geschikt!

Start jij je eigen zaak?

Na afloop van de Wimperextensions cursus ben jij kundig in het plaatsen van one by one wimperextensions. Je kunt wellicht je eigen zaak starten en jouw klanten voorzien van mooie, lange wimpers. Wanneer je een carrière in de wellness- en beauty branche overweegt, dan is het beroep ‘zelfstandig wimperstyliste’ wellicht écht iets voor jou.

Kies voor de cursus Wimperextensions + Wimperlifting

Ben jij niet alleen geïnteresseerd in het leren zetten van wimperextensions, maar wil je ook graag de wimperlifting techniek onder de knie krijgen? Dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Kies je voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions, dan studeer je bovendien extra voordelig!


Zowerkt studeren bij NHA

Programma Cursus Wimperextensions

De cursus bestaat uit acht zeer uitgebreide lessen met zowel theorie- als praktijkopdrachten. We laten je kennismaken met álle onderdelen van het zetten van wimperextensions. Het programma ziet er als volgt uit:

Wimper & Ooganalyse

Je doet theoretische kennis op over het oog, mogelijke oogaandoeningen, allergieën en de groeicyclus van wimpers.

Hygiëne, werkplek & marketing

Wanneer je aan de slag gaat met wimperextensions, heb je verschillende materialen nodig zoals kunstwimpers, pincetten, lijm etc. Ook dien je je werkplek goed en praktisch in te richten, en zul je de nodige kennis moeten hebben van hygiëne.

Ga je een eigen zaak starten? Krijg inzichten hoe je je prijzen kunt bepalen en leer verschillende promotiemiddelen kennen die helpen om klanten naar je salon te trekken.

Verlengen van de wimpers;

Welke soorten en materialen kunstwimpers zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen? Wat is de ideale dikte en krulsterkte? In de cursus krijg je alle inzichten die je nodig hebt om het perfecte advies aan jouw klanten te geven.

Wimperextensions plaatsen

Je start met het zetten ven extensions op een oefenhoofd. Wanneer je dit onder de knie hebt, ga je door met het plaatsen van extensions op een echt model. Alle noodzakelijke materialen vind je in het bijgevoegde materialenpakket.

Inclusief videolessen

De cursus Wimperextensions is voorzien van video’s als extra lesmateriaal. In de filmpjes worden alle stappen van het plaatsen van extensions duidelijk uitgelicht. Dit maakt het gemakkelijker om de techniek eigen te maken.

Nazorg en Refill

Wat mag je wel en niet met wimperextensions? Kun je oogmake-up dragen? Is elke make-up remover geschikt? Jij leert advies geven over nazorg en leert ook de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Na twee tot drie weken komen veel klanten terug voor een refill. Ook dit is onderdeel van de cursus Wimperextensions.

Zo studeer je


Studeer in jeeigen tempo - waar je maar wilt

Jeontvangt de complete opleiding Wimperextensions in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docentstaje er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind vaneen les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Wanneer je start met de opleiding Wimperextensions, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

  • de studiehandleiding doornemen;
  • lessen bestuderen;
  • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
  • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
  • jouwonline motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je vanhandigetips te voorzien;
  • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
  • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
  • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
  • één jaar toegang tot deNHA e-bookbibliotheek met maar liefst75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën.

Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.