Interieurstylist E-Learning

Type product
Logo van NHA

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Tover iedere ruimte om tot een smaakvol en functioneel geheel met de opleiding Interieurstylist

Droom jij van een carrière als interieurstylist? Of wil jij jouw kennis over interieur en inrichting vergroten? Dan is de opleiding Interieurstylist écht iets voor jou! Leer alle ins en outs over het smaakvol inrichten van woningen en ruimtes, om zo jouw klanten een passend en professioneel interieuradvies te geven.


Werkveld

Ambieer jij een carrière in de interieurbranche of wil je voor jezelf beginnen? Maak dan nú werk van jouw passie met decursus Interieurstyling. Als interieurstylist kun je aan de slag bij allerlei soorten bedrijven, van een woonwinkel tot een groot bedrijf in projectinrichtin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Interieurstylist(e), Google SketchUp, Creativiteit, ICT Management & Strategie en Creatief denken.

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving!

Tover iedere ruimte om tot een smaakvol en functioneel geheel met de opleiding Interieurstylist

Droom jij van een carrière als interieurstylist? Of wil jij jouw kennis over interieur en inrichting vergroten? Dan is de opleiding Interieurstylist écht iets voor jou! Leer alle ins en outs over het smaakvol inrichten van woningen en ruimtes, om zo jouw klanten een passend en professioneel interieuradvies te geven.


Werkveld

Ambieer jij een carrière in de interieurbranche of wil je voor jezelf beginnen? Maak dan nú werk van jouw passie met decursus Interieurstyling. Als interieurstylist kun je aan de slag bij allerlei soorten bedrijven, van een woonwinkel tot een groot bedrijf in projectinrichting, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen.


Als interieurstylist ga jij aan de slag met de wensen en behoeften van de klant en weet jij iedere ruimte om te toveren tot een passend en trendy geheel. Tijdens de opleiding Interieurstylist ga je niet alleen aan de slag met het inrichten van woningen, je leert bijvoorbeeld ook hoe je een hotel en kantoorruimte stijlvol en functioneel inricht. Hierdoor leer je hoe je zowel consumenten als bedrijven kunt voorzien van een passend interieuradvies.


Styling

Om aan de slag te kunnen als interieurstylist heb je kennis nodig van diverse onderwerpen. Tijdens de opleiding Interieurstylist begin je bij de basis. Je doet allereerst algemene kennis op over het vak interieurstyling en gaat vervolgens steeds dieper in op onderwerpen zoals vloeren, verf, verlichting, raambekleding enzovoorts. Met behulp van de theorie ga je vervolgens zelf aan de slag met diverse creatieve opdrachten, waardoor jij jouw vaardigheden als interieurstylist kunt ontwikkelen.


Praktijkgericht

Om jouw klanten interieuradvies te geven en een stylingplan te kunnen voorleggen heb je als interieurstylist praktische vaardigheden nodig. Tijdens decursus Interieurstyling ga je dan ook aan de slag met diverse praktijkgerichte opdrachten, zoals het maken van moodboards, een stylingplan, plattegronden, jouw eigen portfolio enzovoorts.


Adviseren

Tijdens de opleiding Interieurstylist leer je hoe je op basis van de wensen en behoeften van jouw klant een passend interieuradvies geeft. Bij dit advies neem je alle aspecten van het interieur mee, zoals vloerbekleding, raambekleding, verlichting, meubelstoffen en natuurlijk ook het budget van jouw klant. Op basis van jouw advies wordt iedere ruimte omgetoverd tot een stijlvol en functioneel geheel, met als gevolg, een tevreden klant!

Voor wie?

De opleiding Interieurstylist geschikt voor iedereen die meer wil weten over interieurstyling of aan de slag wilt als interieurstylist. Na afronding van de opleiding Interieurstylist kun jij op basis van de wensen en behoeften van jouw klanten iedere ruimte stijlvol, trendy én functioneel inrichten.

StudieprogrammaInterieurstylist

Tijdens de opleiding Interieurstylist komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • algemene kennis interieurstyling;
 • moodboards, technieken en trends;
 • kleuren gebruiken;
 • vloeren;
 • wanden en plafonds;
 • raambekleding;
 • textiel en meubelstoffen;
 • verf en decoraties;
 • verlichting;
 • conceptontwikkeling;
 • ruimte inrichten en visueel maken;
 • plattegronden uitwerken in kleur;
 • portfolio en werkveld.


Naast de theoretische kennis ga je ook aan de slag met het uitwerken van twee projecten. Je doorloopt hierbij de stappen voor het maken van een compleet interieuradvies.

Zo studeer je

Studeer in jeeigen tempo - waar je maar wilt

Jeontvangt de complete opleiding Interieurstylist in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docentstaje er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind vaneen les opsturen naar je docent (per post of via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 5 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Wanneer je start met de opleiding Interieurstylist, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.