Congres Dag van de Rail

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,7 Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid heeft een gemiddelde beoordeling van 7,7 (uit 14 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeArnhem
7 okt. 2021

Beschrijving

De toekomst van het spoor

Oog op Europese ambities; nationaal en regionaal realiseren

Samen met de Provincie Gelderland organiseert SBO op 7 oktober de 14e editie van de Dag van de Rail. 2021 is het Europees jaar van het spoor en dat brengt mooie vraagstukken met zich mee. Een bereikbaar en betaalbaar spoor met genoeg capaciteit. Dat is wat de toekomst van ons vraagt. Maar, er zijn nog behoorlijk wat uitdagingen om zover te komen. Nu al lopen we tegen de maximale capaciteit van het spoor aan. En het is de verwachting dat het spoor de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal gaan worden. Door zowel personen- als goederenvervoer. En hoe realiseren we de Europese ambities op zowel N…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Astrologie, Godsdienst & Theologie, Geschiedenis, Kosmologie en Cosmology and astronomy.

De toekomst van het spoor

Oog op Europese ambities; nationaal en regionaal realiseren

Samen met de Provincie Gelderland organiseert SBO op 7 oktober de 14e editie van de Dag van de Rail. 2021 is het Europees jaar van het spoor en dat brengt mooie vraagstukken met zich mee. Een bereikbaar en betaalbaar spoor met genoeg capaciteit. Dat is wat de toekomst van ons vraagt. Maar, er zijn nog behoorlijk wat uitdagingen om zover te komen. Nu al lopen we tegen de maximale capaciteit van het spoor aan. En het is de verwachting dat het spoor de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal gaan worden. Door zowel personen- als goederenvervoer. En hoe realiseren we de Europese ambities op zowel Nationaal als regionaal niveau?

Download de brochure! [https://www.sbo.nl/vastgoed-infra/dag-van-de-rail/#brochure]

Thema's die aan bod komen:

  • Verstedelijking
  • Gebruik van data en digitalisering
  • Verduurzaming
  • Inpassen van het spoor binnen de beschikbare ruimte

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Dag van de Rail krijg je antwoord op alle vraagstukken die op je pad komen bij de transitie van het spoor. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Je gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die je direct toe kunt passen in de praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met jou deze transitie uit kunnen voeren.

Dit alles wordt bewerkstelligt door de verschillende sessies waar je uit kunt kiezen. Kies de thema’s die voor jou het interessants zijn en ga samen met vakgenoten in gesprek over de toekomst van ons spoor. Op deze manier kun je je eigen programma samenstellen.

Ga met meer dan 150 vakgenoten met elkaar in gesprek over het toekomst van ons spoor!

In samenwerking met:

Wie ontmoet je?

De Dag van de Rail 2021 is ontwikkeld voor iedereen die bij wil dragen aan de transitie van de spoorsector.

Veelal werkzaam bij:

Het Rijk

Omgevingsdiensten

Intermodale railoperators

Projectontwikkelaars

Kennisinstellingen

Gemeenten

Goederenvervoerders

Provincies

Vervoersbedrijven

Logistieke dienstverleners

Reparatiediensten

Belangenorganisaties

Bouw- en infrabedrijven

Financiële instellingen

Stadsregio's

Spoorwegbeheerders

Spoorverladers

Technologie bedrijven

Advocatenkantoors

Adviesbureau's

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.