Cursus Tech-savvy assistant

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Secretary Management Institute
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Secretary Management Institute heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 239 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeLa Vie Utrecht & online
14 feb. 2022 tot 28 mar. 2022

Beschrijving

Leer slimmer en veiliger digitaal werken: word tech-savvy

Technologie dringt jouw vak binnen. Alles gaat steeds sneller en alles wordt steeds complexer. Jouw organisatie wordt geconfronteerd met uitdagingen; de traditionele hiërarchische organisatiestructuur lijkt niet meer te werken. Nieuwe sociale structuren hebben een grote impact op de manier waarop er gewerkt wordt. Andere manieren van denken en samenwerken zijn dus nodig. Ben jij al klaar voor deze digitale revolutie?

Bereid je voor en laat je niet inhalen door kunstmatige intelligentie, apps en tools. Na de 2-daagse cursus Tech-Savvy assistant zorg je dat jij deze technologieën voor jou laat werken. In de lessen behandelen we 9 compet…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Voedingsdeskundige, Gezondheid, Massage, Afslanken en Gewichtsconsulent.

Leer slimmer en veiliger digitaal werken: word tech-savvy

Technologie dringt jouw vak binnen. Alles gaat steeds sneller en alles wordt steeds complexer. Jouw organisatie wordt geconfronteerd met uitdagingen; de traditionele hiërarchische organisatiestructuur lijkt niet meer te werken. Nieuwe sociale structuren hebben een grote impact op de manier waarop er gewerkt wordt. Andere manieren van denken en samenwerken zijn dus nodig. Ben jij al klaar voor deze digitale revolutie?

Bereid je voor en laat je niet inhalen door kunstmatige intelligentie, apps en tools. Na de 2-daagse cursus Tech-Savvy assistant zorg je dat jij deze technologieën voor jou laat werken. In de lessen behandelen we 9 competenties, waarmee je langzaamaan wordt meegenomen in de wereld van een tech-savvy assistant. Dit soort vragen wordt beantwoord:

 • Wat is jouw rol in de technologische ontwikkelingen van jouw organisatie?
 • Hoe kun je wat je al hebt beter benutten?
 • Hoe kan jij er toe blijven doen naast alle technologische ontwikkelingen?

Bekijk het volledige programma


De assistant van de toekomst kan niet meer zonder enige digitale kennis...

Het gaat erom dat jij weet welke skills nodig zijn om een tech-savvy assistent te worden. En belangrijker nog; welke van die skills jij nodig hebt en hoe jij dit gaat toepassen in jouw organisatie. Het draait om digitaal leren denken en digitale oplossingen aan te dragen. Het gaat over begrijpen dat:

 • Archiveren in de ‘cloud’ anders is dan in een mappenstructuur of archiefkast
 • De nieuwste software update niet alleen belangrijk is vanwege nieuwe features, maar ook belangrijk is vanwege nieuwe beveiliging drempels
 • Wanneer je een email wilt versturen die groter is dan 5MB (en doorgaans niet lukt), overstappen naar tooling als dropbox niet echt veilig is
 • Hoe je intern- en extern met elkaar communiceert wanneer je op verschillende devices werkt

Deze cursus heeft een persoonlijke insteek: voordat je - samen met de andere cursisten - 'in real life' bij elkaar komt, wordt er vooraf al tooling ingezet om de samenwerking op te starten. Na de cursus heb je nog de mogelijkheid om twee maanden lang gebruik te maken van de expertise van de Tech-savvy coach.

Download de brochure in PDF (tip: dit is handig als je alle informatie overzichtelijk wilt uitprinten)

 

Wees gerust: je hebt geen voorkennis nodig

Misschien klinkt 'Tech-Savvy Assistant' wel heel erg futuristisch, maar wees gerust: je hebt geen voorkennis nodig en je hoeft niet al 'meer' te weten van technologie. Natuurlijk is het al erg mooi dat je erover nadenkt! Het helpt wel als je een nieuwsgierige en lerende houding hebt.

Mocht je al wel wat verder thuis zijn in dit onderwerp, dan ben je ook van harte welkom. Er wordt gezorgd voor verdieping en daarnaast is de cursus zo opgebouwd dat iedereen mee kan komen en dat we door interactie en opdrachten veel van elkaar leren.

We horen toch vaak dat jullie toch alvast wat meer informatie willen over wat de rol van de tech-savvy assistant daadwerkelijk inhoudt. Beluister en bekijk dan eens deze Engelstalige podcasts: Wat is een Tech-savvy assistant? | Hoe word je een Tech-savvy assistant?

 

Resultaat van de cursus Tech-savvy assistant

Neem deze voorsprong! Er liggen veel kansen voor een digitaal slimme assistant. Onderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat 76% van de managers vindt dat hun assistant door digitale ontwikkelingen nog meer taken uit handen kan nemen dan vroeger. Na 2 dagen:

 • Heb je beter inzichtelijk waar kansen liggen voor een toekomstige rol;
 • Ben je op de hoogte van de laatste (IT) trends en ontwikkelingen;
 • Weet je welke tooling beschikbaar is om jouw werk slimmer en leuker gedaan te krijgen;
 • Adviseer je jouw omgeving over slim en effectief samenwerken;
 • Omarm je de techniek sneller omdat het jouw persoonlijke menselijke talenten versterkt

 

Is deze praktische cursus iets voor jou?

De cursus Tech-savvy assistant is bestemd voor iedere secretaresse die op de hoogte wil zijn van de laatste digitale trends en ontwikkelingen en hier nog niet veel of zelfs niets van weet. Jij wilt bijblijven in je vak en liever nog voorop lopen. Je wilt weten welke tools beschikbaar zijn en welke tools jij nu al in kunt zetten. Je wilt aanjager en adviseur zijn richting jouw collega’s en management als het gaat om nieuwe manieren van werken, slimmer werken en veiliger werken.

 

Inclusief certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

Aan het einde van de cursus ontvang je het deelnamecertificaat van Secretary Management Institute. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat daarnaast met 4 studiepunten.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree

 

Zo overtuig je jouw manager!

Twijfel je of jouw manager wel goedkeuring kan/wil geven voor deze cursus? Misschien denk je dat er geen budget (meer) beschikbaar is? Of vraag je je af of jouw opleidingsbehoefte wel groot genoeg is? Hierover kunnen we heel duidelijk zijn: dat zijn aannames die je nu tegenhouden. Je bekijkt deze opleiding niet voor niets: jij wilt jezelf ontwikkelen, dus ga ervoor!

Wij helpen je om de drempel richting jouw manager weg te nemen. In dit blog geven we je 10 tips waarmee je je goed voorbereidt op het gesprek met jouw manager. Ook maak je jouw persoonlijke opleidingsvoorstel. Jouw manager móet daarna wel overtuigd zijn!

Na afloop van iedere opleiding of congres ontvang je het certificaat met studiepunten (2 studiepunten per dag). Als je 12 studiepunten hebt gehaald, ontvang je het SMI Assistant Degree. Hiermee laat je zien dat je het belangrijk vindt continu te investeren in jezelf en jouw ontwikkeling. Dit wordt ook meer en meer van je verwacht en is dus erg interessant voor jouw organisatie én CV!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Secretary Management Institute, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.