Cursus Coach Het nieuwe draaien

Tijdsduur

Cursus Coach Het nieuwe draaien

SOMA Bedrijfsopleidingen
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 94 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het Nieuwe Draaien is brandstofefficiënter werken met grondverzet- en/of wegenbouwmachines om zo de kosten en CO2-uitstoot door mobiele werktuigen te kunnen reduceren. De doelstelling van deze cursus is om de deelnemers de benodigde kennis en vaardigheden aan te leren voor het efficiënt instrueren, begeleiden en beoordelen van de machinisten ten aanzien van de juiste bediening van grondverzet- en wegenbouwmachines. De maatwerkcursus “Coach Het Nieuwe Draaien” duurt twee dagen. Centraal tijdens deze cursus staat de rol en de taakstelling van de coach tijdens de praktijkinstructie van de machinist grondverzet- of wegenbouwmachines. Onder het begeleiden wordt verstaan: het coachen, voeren van g…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Grondverzetmachine / Graafmachine, Coaching, Grondmechanica, Grondverwerving en Grondbeleid.

Het Nieuwe Draaien is brandstofefficiënter werken met grondverzet- en/of wegenbouwmachines om zo de kosten en CO2-uitstoot door mobiele werktuigen te kunnen reduceren. De doelstelling van deze cursus is om de deelnemers de benodigde kennis en vaardigheden aan te leren voor het efficiënt instrueren, begeleiden en beoordelen van de machinisten ten aanzien van de juiste bediening van grondverzet- en wegenbouwmachines. De maatwerkcursus “Coach Het Nieuwe Draaien” duurt twee dagen. Centraal tijdens deze cursus staat de rol en de taakstelling van de coach tijdens de praktijkinstructie van de machinist grondverzet- of wegenbouwmachines. Onder het begeleiden wordt verstaan: het coachen, voeren van gesprekken, waarderen, beoordelen, motiveren enz. Gedrag in al zijn facetten vormt een belangrijke bouwsteen hierin.

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor medewerkers werkzaam in de grond, weg en waterbouw. De deelnemers kunnen hun opgedane kennis en vaardigheden van Het Nieuwe Draaien binnen de eigen organisatie onder machinisten gaan uitdragen waarbij trainingsvaardigheden en didactiek vooral centraal staan.

Toelatingeisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Werkzaamheden verrichten binnen de sector grondverzet- en/of wegenbouw machines;
  • Door het bedrijf geselecteerd zijn om als coach Het Nieuwe Draaien aan de slag te gaan;
  • Een gedegen vakopleiding hebben gevolgd voor betreffende machine(s) of meer dan twee jaar praktijkervaring hebben met Het Nieuwe Draaien in de praktijk

Inhoud

Theorie/praktijk

Dag 1: theorie

  • Het Nieuwe Draaien principes in vogelvlucht
  • Trainingsvaardigheden & didactiek

Dag 2: praktijk

  • Toepassen van meest relevante Het Nieuwe Draaien principes
  • Praktijkoefeningen didactiek en trainingsvaardigheden
  • De eerste en tweede dag wordt aaneengesloten gegeven

Resultaat

Aan het einde van de tweede dag wordt er een praktijkopdracht afgenomen. Als deze met een voldoende wordt afgesloten ontvangt de deelnemers het ' BMWT-certificaat ‘Erkend Het Nieuwe Draaien coach” uitgereikt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.