Medewerker afschermingsvoorzieningen/ geleiderail

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Medewerker afschermingsvoorzieningen/ geleiderail

SOMA Bedrijfsopleidingen
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,3 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,3 (uit 181 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeHarderwijk
31 dec. 2024

Beschrijving

Een geleiderail moet in staat zijn om een autobus, die met een snelheid van 70 km/u en onder een hoek van 20 graden de geleiderail treft, tegen te houden. Daarbij mag de constructie niet teveel uitbuigen om andere weggebruikers niet in gevaar brengen en ook niet teveel ruimte in beslag nemen. En ‘last but not least’ dient een geleiderail ook nog eens vriendelijk te zijn voor lichtere voertuigen. Voor medewerkers die deze afschermingsvoorzieningen plaatsen een belangrijke taak om dit op de juiste manier te doen. Veiligheid voor de medewerker maar ook voor de overige weggebruikers is heel belangrijk. Je leert tijdens de cursus onder andere alles over de onderdelen, monteren van de systemen, we…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een geleiderail moet in staat zijn om een autobus, die met een snelheid van 70 km/u en onder een hoek van 20 graden de geleiderail treft, tegen te houden. Daarbij mag de constructie niet teveel uitbuigen om andere weggebruikers niet in gevaar brengen en ook niet teveel ruimte in beslag nemen. En ‘last but not least’ dient een geleiderail ook nog eens vriendelijk te zijn voor lichtere voertuigen. Voor medewerkers die deze afschermingsvoorzieningen plaatsen een belangrijke taak om dit op de juiste manier te doen. Veiligheid voor de medewerker maar ook voor de overige weggebruikers is heel belangrijk. Je leert tijdens de cursus onder andere alles over de onderdelen, monteren van de systemen, welke eisen zijn er, verkeersveiligheid en nog veel meer.  

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Constructie.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.