Monteur elektrisch en waterstof aangedreven machines module 1

Tijdsduur

Monteur elektrisch en waterstof aangedreven machines module 1

SOMA Bedrijfsopleidingen
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 167 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Mobiele werktuigen zijn gebouwd om een specifieke taak uit te voeren in een specifieke omgeving. Omdat ze intensief gebruikt worden, hebben ze een groot aandeel in het wereldwijde brandstofverbruik. Daarnaast stoten ze broeikasgassen uit en dat is niet goed voor het milieu. Dankzij elektrificatie en waterstofproductie komen er steeds meer emissievrije en emissiearme voertuigen op de markt. En door de opwekking van groene energie worden elektrisch aangedreven machines steeds schoner. Voor jou als monteur is deze lesstof over elektrificatie een belangrijk onderdeel van je persoonlijke gereedschapskist. Behalve de noodzakelijke basiskennis krijg je actuele informatie die aansluit op recente ont…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Waterstof, Machineveiligheid, Monteur, Elektriciteitsvoorziening en Duurzame energie / Energietransitie.

Mobiele werktuigen zijn gebouwd om een specifieke taak uit te voeren in een specifieke omgeving. Omdat ze intensief gebruikt worden, hebben ze een groot aandeel in het wereldwijde brandstofverbruik. Daarnaast stoten ze broeikasgassen uit en dat is niet goed voor het milieu. Dankzij elektrificatie en waterstofproductie komen er steeds meer emissievrije en emissiearme voertuigen op de markt. En door de opwekking van groene energie worden elektrisch aangedreven machines steeds schoner. Voor jou als monteur is deze lesstof over elektrificatie een belangrijk onderdeel van je persoonlijke gereedschapskist. Behalve de noodzakelijke basiskennis krijg je actuele informatie die aansluit op recente ontwikkelingen in de techniek.


Als jij je wilt bekwamen tot specialist in de elektrische aandrijftechniek, is de lesstof in dit katern onmisbaar. Deze specifieke materie onder de knie krijgen maakt jou tot een aankomend expert voor het onderhoud en reparatie aan de nieuwe generatie mobiele werktuigen. Omdat de technologische ontwikkelingen snel gaan, is bijblijven op het gebied van moderne aandrijvingen een must. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Deze module helpt jou om toekomstbestendig en vakbekwaam te functioneren.

Wil jij je specialiseren op een deel van deze cursus en is deze 8-daagse cursus te uitgebreid? Je kunt bij ons ook losse module(s) volgen:

Module 1: lesstof van dag 1, dag 2 en dag 3

Module 2: lesstof van dag 1, dag 4 en dag 5

Module 3: lesstof van dag 1 en dag 6

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.