Webshop bouwen met WordPress en WooCommerce

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Webshop bouwen met WordPress en WooCommerce

Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant
Logo van Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 5,9 Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 5,9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAntwerpen
10 mei. 2023
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Snel een eigen en aantrekkelijke webshop bouwen en beheren? Het kan met WordPress en WooCommerce. Inclusief productbeheer, facturatie en online betalingen.

Over de cursus

De laatste jaren is het duidelijker dan ooit: winkels, zelfstandigen en KMO's die hun producten of diensten enkel in fysieke winkels verkopen en geen digitaal saleskanaal hebben, delven het onderspit tegenover hun concurrenten die wel online actief zijn. Een professionele  webshop is daarbij essentieel. Ook het aantal ondernemers dat énkel online actief is, stijgt exponentieel. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je zelf een succesvolle webshop met WooCommerce kan bouwen, zodat je je klanten een optimale se…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Factureren, WooCommerce, Webwinkel, WordPress en Management accounting.

Snel een eigen en aantrekkelijke webshop bouwen en beheren? Het kan met WordPress en WooCommerce. Inclusief productbeheer, facturatie en online betalingen.

Over de cursus

De laatste jaren is het duidelijker dan ooit: winkels, zelfstandigen en KMO's die hun producten of diensten enkel in fysieke winkels verkopen en geen digitaal saleskanaal hebben, delven het onderspit tegenover hun concurrenten die wel online actief zijn. Een professionele  webshop is daarbij essentieel. Ook het aantal ondernemers dat énkel online actief is, stijgt exponentieel. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je zelf een succesvolle webshop met WooCommerce kan bouwen, zodat je je klanten een optimale service kan bieden en je verkoop een boost krijgt.

WordPress = populairste content management systeem ter wereld

WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem waarmee je zelf een website kan maken. Momenteel draaien bijna 40% van alle websites op WordPress. Dankzij de gratis plug-in WooCommerce kan je je WordPress-site relatief eenvoudig transformeren tot een webshop. Met WooCommerce kan je je producten beheren, betalingsmethodes integreren, kortingsbonnen toekennen, btw berekeningen maken, e-mails en facturen verzenden en je gebruikersbeheer op punt stellen. Bovendien zijn er allerlei (gratis) plug-ins en extensies waarmee je WooCommerce kan aanpassen en uitbreiden om perfect aan te sluiten aan je noden en die van je klanten

Praktijkgerichte opleiding Webshop met WooCommerce

Je coach tijdens de lessen is Bart Van Deuren , WordPress-trainer met massa's praktijkervaring. Bart bouwt zijn lessen logisch op, laat ruimte voor interactie/vragen en werkt  vooral erg praktijkgericht. Wat je leert, kan je dus meteen toepassen.  Je gaat zelf actief aan de slag, zodat je ook achteraf nog precies weet hoe je het moet doen en klaar bent om je eigen webshop te bouwen.

We geven deze training bovendien in kleine groepen, zodat er ruimte is om in te gaan op de specifieke verwachtingen / doelen van de cursisten. 

Programma

Volgende aspecten van WordPress WooCommerce komen tijdens de opleiding uitgebreid aan bod:

 • Introductie en installatie 
  Configuratie 
  • instellen van basisparameters
  • productbeheer en kortingbonnen
  • betalingsverkeer
  • rapportering
  • facturatie en workflow management
  • plugins voor extra functionaliteit
 • Best practices en voorbeelden 

Voor wie

Doelgroep

Om deel te nemen aan deze training, is het belangrijk dat je al ervaring hebt met WordPress of momenteel bijvoorbeeld al een WordPress site beheert. Als je deze ervaring nog niet hebt, start je best met de Basisopleiding WordPress

Syntra AB - Leren van professionals

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.