E-training Foutloos spellen

Type product
Trainer
Yolan Witterholt

E-training Foutloos spellen

TaalGewoon
Logo van TaalGewoon
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 TaalGewoon heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Foutloos Nederlands schrijven is niet eenvoudig. Zelfs als je denkt dat je de regels aardig beheerst, blijkt echt foutloos spellen in het Nederlands nog een hele toer. Is het nou zielepoot of zielenpoot? Kosteloos of kostenloos?  Waarom Koninginnedag naast koninginnensoep? En gaat iemand 'ervandoor', 'ervan door' of 'er vandoor'? Hoe vaak komt het niet voor dat je twijfelt? Wel of geen hoofdletter, aan elkaar of los, wel een streepje of toch niet, een tussen-n of niet? Hoe zat het ook alweer met de -d en -t in werkwoorden; wat doe je met Engelse werkwoorden? Heb je nou gefaxt of gefaxed? Heb je een bestand geüpdated of geüpdatet of misschien ge-update? Heb je nou gisteren stofgezogen of gest…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Foutloos Nederlands schrijven is niet eenvoudig. Zelfs als je denkt dat je de regels aardig beheerst, blijkt echt foutloos spellen in het Nederlands nog een hele toer. Is het nou zielepoot of zielenpoot? Kosteloos of kostenloos?  Waarom Koninginnedag naast koninginnensoep? En gaat iemand 'ervandoor', 'ervan door' of 'er vandoor'? Hoe vaak komt het niet voor dat je twijfelt? Wel of geen hoofdletter, aan elkaar of los, wel een streepje of toch niet, een tussen-n of niet? Hoe zat het ook alweer met de -d en -t in werkwoorden; wat doe je met Engelse werkwoorden? Heb je nou gefaxt of gefaxed? Heb je een bestand geüpdated of geüpdatet of misschien ge-update? Heb je nou gisteren stofgezogen of gestofzuigd?

Een spelfout is snel gemaakt en maakt een slordige indruk op de lezer. Fouten in de werkwoorden worden het ergst gevonden, maar produkt in plaats van product kan ook al voor irritatie zorgen. Want wat zegt het over de service die je verleent als je de moeite niet lijkt te nemen om correct Nederlands te schrijven? Veel mensen denken dat foutloos spellen en correct schrijven een ondoenlijke klus is, maar dat valt reuze mee. Want het gaat eigenlijk steeds om dezelfde kwesties. 

In deze training krijg je handvatten (geen handvaten..) om de meest voorkomende spelfouten vóór te zijn en feilloos teksten, mails, brieven en offertes te schrijven. We bekijken welke fouten je zelf wel maakt en waar die vandaan komen. Al snel zul je zien dat foutloos spellen echt geen onhaalbare zaak is. 

Bij TaalGewoon kennen we de kracht van taal.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Yolan Witterholt
Yolan Witterholt
schrijftrainer, NT2, Publiekgericht, Kort en Bondig, Correct Nederlands
9,3

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.