Online Programma Carriereswitch

Type product

Online Programma Carriereswitch

Verhelder Talent
Logo van Verhelder Talent
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Verhelder Talent heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

ONLINE PROGRAMMA CARRIÈRESWITCH

In dit programma kom je er achter wat de logische volgende stap voor je is in jouw carrière. Je brengt jouw talenten in kaart, gaat kansen in de markt ontdekken en maakt een concreet plan voor de toekomst. Hoe ga je er komen en wat heb je nodig? 

Dit online loopbaantraject helpt jou stap voor stap werk te vinden dat past bij jou talenten. De Carrière Boost geeft je antwoord op de vragen: "Wat wil ik? Wat kan ik? Waar wil ik naar toe?".  Met Verhelder Talent coachen we met plezier deelnemers die een hele andere weg in willen slaan. Die echt even willen herijken en vanaf de basis willen bekijken wat ze goed kunnen, wat ze willen ontwikkelen en bij wat voor soo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

ONLINE PROGRAMMA CARRIÈRESWITCH

In dit programma kom je er achter wat de logische volgende stap voor je is in jouw carrière. Je brengt jouw talenten in kaart, gaat kansen in de markt ontdekken en maakt een concreet plan voor de toekomst. Hoe ga je er komen en wat heb je nodig? 

Dit online loopbaantraject helpt jou stap voor stap werk te vinden dat past bij jou talenten. De Carrière Boost geeft je antwoord op de vragen: "Wat wil ik? Wat kan ik? Waar wil ik naar toe?".  Met Verhelder Talent coachen we met plezier deelnemers die een hele andere weg in willen slaan. Die echt even willen herijken en vanaf de basis willen bekijken wat ze goed kunnen, wat ze willen ontwikkelen en bij wat voor soort organisaties ze passen. Onze ervaring en kennis van dit soort trajecten hebben we voor je bij elkaar gebracht in dit overzichtelijke online traject.  Dit traject is ook in te zetten in combinatie met 1-op-1 coaching. En is onderdeel van het totaalprogramma Carrièreboost. Soms is het gewoon fijn om te sparren met iemand die wat verder van je af staat. Iemand die onafhankelijk met je meedenkt. Die je helpt met kennis over de huidige arbeidsmarkt en het solliciteren anno nu.  DIT IS HOE HET WERKT: Je doorloopt het traject in jouw eigen tempo. We wisselen informatie, filmpjes en opdrachten af zodat je steeds toewerkt naar een concreet doel. Dit doen we in de volgende stappen:  

  1. Helder Talent Om een goede keuze te maken voor een volgende stap in jouw carrière is het belangrijk dat jij weet wie je bent en wat je te bieden hebt. We helpen je om dit helder te krijgen door het maken van verschillende opdrachten. Je werkt toe naar een duidelijke checklist met jouw voorwaarden voor je nieuwe baan.
  2. Helder Speelveld Waar ga jij die talenten inzetten? Waar moet het speelveld aan voldoen voor jou? In deze module gaan we aan de slag met omgevingsfactoren. Maar ook met jouw normen en waarden.
  3. Helder Orienteren De arbeidsmarkt verandert, dat hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Maar nu je voor de keuze staat welke volgende stap het beste bij je past is het ook het moment om te kijken hoe de arbeidsmarkt zich in deze branches en functies gaat ontwikkelen. Sommige functies veranderen qua inhoud, verdwijnen door digitalisering of moeten juist nog ontstaan. Samen met jou onderzoeken we de functies waar jouw interesse naar uitgaan.
  4. Helder Plan Na inzicht in jouw talenten, kennis over de arbeidsmarkt en de nieuwe functie is het belangrijk om een plan voor jezelf te maken. Welke stappen wil en kan ik nemen om de nieuwe stap in mijn carrière te zetten.

Let op: Tijdens het Online Programma kan je wel vragen stellen! Deze beantwoorden wij zo snel mogelijk. Liever iets meer tijd en aandacht? Dan kan jij je aanmelden voor het spreekuur. Voor jou is dit gratis. 

AANMELDEN: 

Toegang tot het Online Programma kost maar  €95,- . Dit is inclusief Membership voor 6 maanden t.w.v. €60,- ! Daarmee zijn alle evenementen , workshops, spreekuren, koffies en borrels gratis!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.