Out of the box denken … en terug

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Wolters Kluwer België
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Wolters Kluwer België heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Berchem (Antwerpen)
24 apr. 2020
Aalst
5 okt. 2020

Beschrijving

Out of the box denken en terug: vaardigheden en techniekenHeel wat professionals vinden van zichzelf dat ze niet creatief kunnen denken. Dat ze vaak het vaste patroon volgen en te weinig hun comfortzone durven verlaten. Ze zijn goed in wat ze doen maar slagen er niet altijd in om met verfrissende ideeën voor de dag te komen. Voorwaar geen prettige vaststelling, met de enorme veranderingen waar bedrijven en hun personeelsleden voor komen te staan. De platgetreden paden blijven bewandelen, zorgt vast niet voor meer welvaart in uw organisatie. Het goede nieuws is dat u er wat kunt aan doen! Iedereen kan out of the box leren denken mits hij of zij zich de technieken en vaardigheden eigen kan mak…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Out of the box / anders denken, Zelfbewustzijn, Persoonlijk Leiderschap, Kolb Leerstijlen en NLP.

Out of the box denken en terug: vaardigheden en techniekenHeel wat professionals vinden van zichzelf dat ze niet creatief kunnen denken. Dat ze vaak het vaste patroon volgen en te weinig hun comfortzone durven verlaten. Ze zijn goed in wat ze doen maar slagen er niet altijd in om met verfrissende ideeën voor de dag te komen. Voorwaar geen prettige vaststelling, met de enorme veranderingen waar bedrijven en hun personeelsleden voor komen te staan. De platgetreden paden blijven bewandelen, zorgt vast niet voor meer welvaart in uw organisatie. Het goede nieuws is dat u er wat kunt aan doen! Iedereen kan out of the box leren denken mits hij of zij zich de technieken en vaardigheden eigen kan maken. Als u dat dan eenmaal kunt, kan echter het probleem ontstaan dat u soms zo ver van de box komt te staan dat u geen draagvlak meer hebt in uw organisatie of dat u niets concreet met uw idee kunt aanvangen. Om dit euvel te voorkomen, bestaat gelukkig de techniek van het omdenken waardoor u vanuit uw misschien vergezocht idee meer bruikbare ideeën kunt bedenken. Hierdoor komt u weer dichter bij de box zonder in de box zelf te belanden. Vaak gebeurt de echte vernieuwing immers aan de rand van de box: daar is het idee voldoende vernieuwend en heeft het tevens voldoende draagvlak. En er is weer goed nieuws: ook omdenken kunt u leren. In deze eendaagse opleiding leert u heel ver out of the box te denken, maar ook terug te keren en met uw ideeën concreet iets te gaan doen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.