Project Portfolio Management

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Wolters Kluwer België
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 Wolters Kluwer België heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAalst
1 okt. 2020 tot 2 okt. 2020

Beschrijving

Welke projecten zijn interessant en welke kunt u beter staken? Hoe kunt u uw projectenportefeuille beheren? Welke projectmix is de beste om de bedrijfsdoelstellingen te behalen? Daarover gaat Project Portfolio Management. Project Portfolio Management zorgt ervoor dat er binnen een organisatie geen concurrerende projecten lopen, dat de verspreiding van de resources over de organisatie geëvalueerd en bijgestuurd wordt en dat de impact van de verschillende projecten afdelingsoverschrijdend in kaart wordt gebracht. Na afloop van deze training kunt u in uw team of organisatie een portfoliostrategie bepalen en implementeren. U kunt projecten evalueren, beoordelen en ranken om daaruit de perfecte p…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke projecten zijn interessant en welke kunt u beter staken? Hoe kunt u uw projectenportefeuille beheren? Welke projectmix is de beste om de bedrijfsdoelstellingen te behalen? Daarover gaat Project Portfolio Management. Project Portfolio Management zorgt ervoor dat er binnen een organisatie geen concurrerende projecten lopen, dat de verspreiding van de resources over de organisatie geëvalueerd en bijgestuurd wordt en dat de impact van de verschillende projecten afdelingsoverschrijdend in kaart wordt gebracht. Na afloop van deze training kunt u in uw team of organisatie een portfoliostrategie bepalen en implementeren. U kunt projecten evalueren, beoordelen en ranken om daaruit de perfecte portfolio te distilleren en resources correct aan concurrerende projecten toe te wijzen. Verder kunt u een continu verbeteringstraject voor uw portfolio opzetten en beschikt u over een heel aantal mogelijke templates die u voor dat alles kunt gebruiken…

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.