456 Arbo & Veiligheid Opleidingen, Trainingen en Cursussen

Wat is arbo?

Arbo staat voor arbeidsomstandigheden. Veel mensen zijn hierin geschoold door de arbo-wet die bedrijven verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen voor werknemers. Dankzij aandacht voor de arbeidsomstandigheden worden dus risico’s op de werkvloer vermindert en gaat de veiligheid voor werknemers omhoog.

Op zoek naar een cursus of opleiding over veiligheid en arbo gerelateerde onderwerpen? Dan zit je goed bij dit overzicht. Vergelijk tientallen arbo cursussen, veiligheid opleidingen en andere trainingen uit dit vakgebied. Zowel e-learning als trainingen met contacturen, van zo'n €100,- tot €10.000,-.

Ook vind je hier altijd een geschikte BHV, preventiemedewerker of VCA cursus om je voor te bereiden op een (her-)examen. Natuurlijk kun je van elke opleiding de ervaringen van eerdere deelnemers lezen, zelf direct informatie aanvragen of doorklikken naar de aanbieder.

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Testing and sustainability

"De training zette me aan het denken over onderwerpen waar ik nog niet eerder over na had gedacht (de hoeveelheid energie van een search engine search vs AI bijvoorbeeld) en gaf duidelijke handvatten om direct mee aan de slag te gaan (spam mail blokkeren, emails deleten, na denken over data opslag en of het echt nodig is).
How would you rate the courseware? 10
Did the training live up to your (learning)expectations? 10
Would you recommend this training to someone else? 10
In how far are the things you’ve learned relevant to your work? 10
How would you rate Trainer? 10" - 10-07-2024 00:00

"De training zette me aan het denken over onderwerpen waar ik nog niet eerder over na had gedacht (de hoeveelheid energie van een search engi… alles lezen - 10-07-2024 00:00

starstarstarstarstar
B D
10
Sustainability in projects

"Het was erg interessant om te leren hoe duurzaamheid geïntegreerd kan worden in projectmanagement!

Ik heb nu een beter overzicht over hoe ik duurzaamheid concreter kan maken en hoe ik het mee kan nemen in mijn projecten, berekeningen en de impact die dit heeft op sociaal, economisch en natuurlijk gebied.
>Dit alles met nog een extra laag aan ondersteuning door de bijbehorende uitgebreide templates en gedocumenteerde procesbeschrijvingen.

De ervaringen van de docent, mindset en adviezen hielpen ons ook om te begrijpen hoe duurzaamheid wordt benaderd in verschillende bedrijven en hoe we de documentatie en methoden het beste kunnen gebruiken!

Ook voor mensen die werken met PRINCE2 of PMI en andere traditionelere methoden bied deze cursus waardevolle processen, documentatie en templates die hier goed in passen. Zelf heb ik een achtergrond met Scrum en kan alsnog gebruik maken van vrijwel al het materiaal en principes.
Zeker waardevol!" - 31-05-2024 18:02

"Het was erg interessant om te leren hoe duurzaamheid geïntegreerd kan worden in projectmanagement! Ik heb nu een beter overzicht over ho… alles lezen - 31-05-2024 18:02

starstarstarstarstar
Martin van Meel
Lead Engineer (2086010557)
10
GWO: BST Refresher - Working at Height (Adaptive e-learning + practical)

"Als altijd prima. Goede instructeurs die erop toezien of je safe bent maar niet op alle slakken zout leggen. Zee vriendelijk, goede Trainings locatie.
Ik heb verder geen enkele slechte opmerking over RelyOn Nutec.
" - 30-04-2024 07:25

"Als altijd prima. Goede instructeurs die erop toezien of je safe bent maar niet op alle slakken zout leggen. Zee vriendelijk, goede Training… alles lezen - 30-04-2024 07:25