Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2023)
1PER4MANCE
star 9,4 (29 ervaringen)
2UNLP
star 9,3 (43 ervaringen)
3Focus Academy
star 9,2 (39 ervaringen)
4Feedback Training & Consulting
star 9,0 (58 ervaringen)
5Capgemini Academy
star 9,0 (47 ervaringen)
6SUAS (a company of Schouten & Nelissen)
star 8,8 (28 ervaringen)

Recente ervaringen

Thierry De Vries
starstarstarstarstar_half
Thierry De Vries
9
Creativiteit en Innovatie

"Opbouw well done

Zin in een vervolg
Past ook in lijn met mijn doelstelling en en leerdoelen

Ga hierna design thinking training doe.

Dank je Bas
Tot de volgende
Top top top " - 31-01-2023 16:01

"Opbouw well done Zin in een vervolg Past ook in lijn met mijn doelstelling en en leerdoelen Ga hierna design thinking training doe… alles lezen - 31-01-2023 16:01

starstarstarstarstar_border
Martijn Jansen
Engineer
8
Tactvol communiceren (Communicatieve vaardigheden)

"In zeer korte tijd veel geleerd over hoe ik bepaalde situaties anders kan aanpakken.
Ook heeft het mij meer inzicht gegeven om eerst naar mijzelf te kijken en mij te verplaatsen in de andere persoon." - 31-01-2023 11:36

"In zeer korte tijd veel geleerd over hoe ik bepaalde situaties anders kan aanpakken. Ook heeft het mij meer inzicht gegeven om eerst naar m… alles lezen - 31-01-2023 11:36

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Time Management

"Ik vond het fijn dat David de training praktisch en interactief hield. Daarnaast begreep hij, in tegenstelling tot sommige andere trainers, dat na een lange dag iedereen soms een beetje uitgezoned was. Desondanks wist hij mijn aandacht erbij te houden en tips te geven die ik al heb toegepast bij de klant.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-01-2023 00:00

"Ik vond het fijn dat David de training praktisch en interactief hield. Daarnaast begreep hij, in tegenstelling tot sommige andere trainers, … alles lezen - 25-01-2023 00:00