Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

Alle trainingen op het gebied van Onderwijs & Opleiding:

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Astrid Kerkhoven
9,8
ORSC Intermediate (CRR global) (Coaching)

"De opleiding heeft haar beloften wat mij betreft waargemaakt. En eigenlijk meer dan dat. De rijkdom aan kennis, inzichten en persoonlijke leerervaringen over de boeiende boven- en onderwereld van relaties(systemen) is mijn investering meer dan waard geweest. Ik durf mijzelf na het afronden van Level 1 een relatiespecialist te noemen. ORSC is voor mij het antwoord op een diep verlangen bij te willen dragen aan het creeren van sterke, gezonde, effectieve relaties. De opleiding heeft me hiertoe de tools aangereikt. Met het volgen van het Certificeringsprogramma ga ik de kers op de taart plaatsen." - 16-03-2011 11:34

"De opleiding heeft haar beloften wat mij betreft waargemaakt. En eigenlijk meer dan dat. De rijkdom aan kennis, inzichten en persoonlijke le… alles lezen - 16-03-2011 11:34