Center for Selfmanagement

Adres:

Nijverheidskaai 30
B-1080Brussel

Beschrijving

Jef Clement is een ervaren consultant, trainer en coach. Hij studeerde Agogiek aan de Universiteit van Leuven, België (1969). Hij is actief op het gebied van Communicatie, Stress en Ontspanning, Output Management, Leidinggeven en Coaching.

Hij startte zijn praktijk in 1969 en ontwikkelde een breed actieterrein. Hij werkt zowel met profit als met social-profit en non-profit organisaties: onderwijs…

Lees de volledige beschrijving

Jef Clement is een ervaren consultant, trainer en coach. Hij studeerde Agogiek aan de Universiteit van Leuven, België (1969). Hij is actief op het gebied van Communicatie, Stress en Ontspanning, Output Management, Leidinggeven en Coaching.

Hij startte zijn praktijk in 1969 en ontwikkelde een breed actieterrein. Hij werkt zowel met profit als met social-profit en non-profit organisaties: onderwijs, culturele organisaties, ziekenhuizen, overheid, vakbonden en een groot aantal bedrijven, waaronder:

DHL, Hansen Transmissions, Amis, Eurocontrol, Dexia-DIB, Opel, Volkswagen, Alcatel, Fostplus, Ikea, Nike, De Lijn, BP, Nedtrain, KBC, ING, Baxter, Siemens, Telepolis, Agfa-Gevaert, Picanol, Randstad, Avery, Sociaal Maatschappelijke Dienst Zaanstreek, Quintessence, SIOO, De Baak, Fortis, VDAB, Belgische en Nederlandse Overheid (o.m: Ministerie voor Verkeer en Waterstaat, Stad Antwerpen, Selor, Vlaamse Overheid...), Plantijn Hogeschool, Artevelde Hogeschool, Dirk Martens Hogeschool, Universiteit Hasselt, onderwijsdirecties, mentorenopleidingen, diverse ziekenhuizen, en een groot aantal andere bedrijven en organisaties.

Ervaring met Center for Selfmanagement?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Center for Selfmanagement? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 24.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 22.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!