AI Data Driven Business Basis

Tijdsduur
Trainer
Alex Dowdalls
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

AI Data Driven Business Basis

Competence Factory
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 1.686 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Marketing en #2 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Marketing.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
23 aug. 2024
placeUtrecht
8 nov. 2024
placeUtrecht
7 jan. 2025
placeUtrecht
19 mar. 2025
placeUtrecht
20 mei. 2025
placeUtrecht
17 jul. 2025
placeUtrecht
10 sep. 2025
placeUtrecht
13 nov. 2025

Beschrijving

We leven in een wereld waar data onmisbaar is, en dat brengt voor veel organisaties de nodige uitdagingen met zich mee. We verzamelen data via allerlei platformen en er wordt ook data over ons verzameld - onze digital footprint. Veel grote techbedrijven en start-ups gebruiken dit om succesvol te groeien en ze nemen hierin vaak het voortouw. Ben jij ook een voorloper? Ontdek de kracht van data driven werken en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. In de training AI Data Driven Business Basis leer je hoe je waardevolle informatie uit diverse datasets kunt halen, vertaal je het data driven business model naar jouw eigen organisatie en leer je strategische beslissingen te maken op b…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data Driven, Big Data, Datavisualisatie, Data Science en Data Driven Marketing.

We leven in een wereld waar data onmisbaar is, en dat brengt voor veel organisaties de nodige uitdagingen met zich mee. We verzamelen data via allerlei platformen en er wordt ook data over ons verzameld - onze digital footprint. Veel grote techbedrijven en start-ups gebruiken dit om succesvol te groeien en ze nemen hierin vaak het voortouw. Ben jij ook een voorloper? Ontdek de kracht van data driven werken en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. In de training AI Data Driven Business Basis leer je hoe je waardevolle informatie uit diverse datasets kunt halen, vertaal je het data driven business model naar jouw eigen organisatie en leer je strategische beslissingen te maken op basis van cijfers en feiten. Zet je eerste stappen in de enorme wereld van data. Na het afronden van deze training kun je doorgaan met de training AI Data Driven Business Gevorderd, waar je leert hoe je de data die je hebt leren kennen actief kunt gebruiken om te groeien.

Programma van de training AI Data Driven Business Basis

Ochtend
 • Introductie
 • Leren kijken naar de wereld door de lens van data
 • Fourth industrial revolution: bereid je voor op de toekomst door met data te gaan werken
 • Data driven en platform business modellen doorgronden
 • Data leren managen voor ‘de machine’ 
  Middag
 • Het gaat niet alleen over data, maar over Digital Assets
 • De specifieke aanpak voor het ontwikkelen van Digital Assets
 • De weg naar groei met data
 • Wat zijn jouw Digital Assets?

Belangrijk advies bij de keuze van je opleiding;

 • Verifieer de naam van het opleidingsinstituut vooraf aan de boeking door op ‘klachten’ en of  ‘reviews' te zoeken in bijvoorbeeld Google.
 • Is de prijs all in? Wat zijn de bijkomende kosten (lunches, reprorechten en of  arrangementskosten).
 • Waar vind de training plaats 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Competence Factory, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.