Workshop Natfrezen

Tijdsduur

Workshop Natfrezen

Districos
Logo van Districos

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Workshop natfrezen & andere specifeke pedicuretechnieken

Wellicht bent u al vertrouwd met een freestoestel, maar heeft u al gedacht aan de vele voordelen van pedicures met nattechniek? U werkt sneller, efficiënter, gezonder en vooral in zachtheid. Kortom, uw pedicure wordt zowel voor u als uw klant een aangename ervaring. Tijdens deze workshop maakt u kennis met ons uitgebreid aanbod aan freestoestellen en de bijhorende freestechnieken. U leert specifieke pedicuretechnieken zoals het verwijderen van eelt(pitten) en likdoorns, het behandelen van ingegroeide nagels… Bovendien wordt er ook even stilgestaan bij de rentabiliteit van uw instituut en worden er handige tips gegeven over hoe u dez…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Workshop natfrezen & andere specifeke pedicuretechnieken

Wellicht bent u al vertrouwd met een freestoestel, maar heeft u al gedacht aan de vele voordelen van pedicures met nattechniek? U werkt sneller, efficiënter, gezonder en vooral in zachtheid. Kortom, uw pedicure wordt zowel voor u als uw klant een aangename ervaring. Tijdens deze workshop maakt u kennis met ons uitgebreid aanbod aan freestoestellen en de bijhorende freestechnieken. U leert specifieke pedicuretechnieken zoals het verwijderen van eelt(pitten) en likdoorns, het behandelen van ingegroeide nagels… Bovendien wordt er ook even stilgestaan bij de rentabiliteit van uw instituut en worden er handige tips gegeven over hoe u deze kan verhogen. En last but not least, hoe zorgt u voor een onberispelijke hygiëne in uw instituut. Basiskennis van freestechnieken is noodzakelijk. Voor deze workshop dient u een model te voorzien. 

  •  Kostprijs: €80
  •  Model vereist? Ja
  •  Lunch inbegrepen? Nee
  •  Duur cursus : 12u30 - 17u00

Geaccrediteerd door BVV.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.