EHSAL Management School

Adres:

Warmoesberg 26
1000Brussel

Beschrijving

Permanente bijscholing is én blijft een absolute topprioriteit voor organisaties en hun medewerkers. Ook in economisch moeilijke tijden. 

Wie in onze kennismaatschappij wil standhouden en een competitief voordeel verwerven moet systematisch bijscholen om zijn kennis en competenties te actualiseren, te verdiepen of te verbreden. Kortom, we kunnen niet rond de nuchtere vaststelling dat om relevant te…

Lees de volledige beschrijving

Permanente bijscholing is én blijft een absolute topprioriteit voor organisaties en hun medewerkers. Ook in economisch moeilijke tijden. 

Wie in onze kennismaatschappij wil standhouden en een competitief voordeel verwerven moet systematisch bijscholen om zijn kennis en competenties te actualiseren, te verdiepen of te verbreden. Kortom, we kunnen niet rond de nuchtere vaststelling dat om relevant te blijven in onze snel evoluerende maatschappij “levenslang leren” een noodzaak is. 

Of u nu een ambitieuze - pas afgestudeerde - master bent  op zoek naar een uitdagende praktijkgerichte opleiding die u in korte tijd klaarstoomt voor het bedrijfsleven, of een professional die zoekt naar een gepast studietraject om zijn carrière vleugels te geven, of een bedrijf dat zijn high potentials of kaderleden wil bijscholen:  EHSAL Management School (EMS), een samenwerking tussen KU Leuven en Odisee Hogeschool, is uw opleidingspartner.

Reeds meer dan 2 decennia biedt EMS algemene en gespecialiseerde kennis in verschillende vakgebieden aan het junior en middle management uit de bedrijfswereld en de social-profit sector. 

EMS organiseert daartoe een uitgebreid aanbod van postuniversitaire opleidingscycli, postgraduaten, intensieve basiscursussen en kortlopende initiatieven. Stuk voor stuk bieden ze een verantwoord evenwicht tussen theorie en praktijk. Zowel prominente vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, als professoren en onderzoekers van de KU Leuven Campus Brussel en Odisee delen er met u hun ervaring en knowhow.

Een opleiding van EMS maakt het u mogelijk om bij te blijven, te herbronnen,  mee te evolueren en door te groeien. Het bijhorende getuigschrift wordt in co-certificatie bekrachtigd door de KU Leuven en door Odisee. Een absolute meerwaarde. 

Geef zelf vorm aan uw toekomst!

Ervaring met EHSAL Management School?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij EHSAL Management School? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

EHSAL Management School heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 24.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 22.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!