Suikerontharing

Tijdsduur

Suikerontharing

Hebea Professional
Logo van Hebea Professional

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

SUIKERONTHARING

Alexandria Professional Body Sugaring werd bijna 30 jaar geleden gelanceerd als de perfecte oplossing op de vraag naar een beter systeem om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Amerika en de productie gebeurt in Ontario,
Canada. De missie van het bedrijf is een moderne hedendaagse versie van het eeuwenoude suiker ontharingssysteem op de markt te brengen, ondersteund door een zeer professionele opleiding en ondersteuning. Hierdoor wordt Alexandria Professional, als eerste bedrijf ter wereld die suikerontharing gemoderniseerd heeft, ook wel ‘The Original’ genoemd, dus waarom zou u genoegen nemen met een kopie als u het origineel …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Balans lezen, Jaarrekening, Beoordelen jaarstukken, Boekhouden en Basiskennis Boekhouden (BKB).

SUIKERONTHARING

Alexandria Professional Body Sugaring werd bijna 30 jaar geleden gelanceerd als de perfecte oplossing op de vraag naar een beter systeem om ongewenst lichaams- en gezichtshaar te verwijderen. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Amerika en de productie gebeurt in Ontario,
Canada. De missie van het bedrijf is een moderne hedendaagse versie van het eeuwenoude suiker ontharingssysteem op de markt te brengen, ondersteund door een zeer professionele opleiding en ondersteuning. Hierdoor wordt Alexandria Professional, als eerste bedrijf ter wereld die suikerontharing gemoderniseerd heeft, ook wel ‘The Original’ genoemd, dus waarom zou u genoegen nemen met een kopie als u het origineel kunt krijgen.

DE OPLEIDING

De unieke 6-stappen techniek van Alexandria Professional® kunt u niet zomaar met 1 dagje training leren. Voldoende ondersteuning, thuis oefenen en perfectioneren is een must in het leerproces. Hebea Professional biedt sinds 2010 de opleidingen suikerontharingen aan. Uit onze eigen ervaring en vele ervaringen en feedback van klanten hebben we onze opleidingen geperfectioneerd. Er zijn 2 dagen Fundamental Training en 1 dag Master Training. Aangezien de techniek het fundament is van de behandeling willen wij elke klant altijd en onbeperkt begeleiden. Lukt het na de 3 dagen opleiding nog niet, heeft u na enkele jaren vragen of wilt u toch nog eens een bijscholing of opfriscursus, dan mag steeds gratis terugkomen voor extra training en ondersteuning.

Deze Fundamental Training omvat twee dagen opleiding met minstens één week ertussen. De eerste dag van de training bestaat uit een theoretisch deel en een eerste kennismaking met de praktijk. Bij de theorie wordt er dieper ingegaan op het ontstaan van de unieke 6 stappen techniek, wat is deze techniek en de samenstelling van de producten. Bij het eerste praktijktraining wordt er op elkaar gewerkt en leert u de unieke 6 stappen techniek toe te passen op de benen. Na deze eerste lesdag is het zeer aangewezen thuis verder te oefenen.
Dag 2 van de Fundamental Training wordt de techniek op de benen geperfectioneerd, gaat u verder de techniek toepassen op volledige benen, oksels en gelaat.

De Master Training is zowel voor klanten die reeds de Fundamental Training gevolgd hebben maar ook voor nieuwe klanten die al suikerontharing doen en kennis willen maken met de Alexandria Professional producten om hun techniek te verbeteren. Op deze Master Training wordt specifiek de bikini, full bikini en gelaat geoefend. Verder wordt er ook een volledig lichaam onthaart waarbij de techniek door onze suikerspecialiste nog verder verfijnd wordt.

Na deze training mag u zich zonder enige twijfel specialist in suikerontharing noemen.

STARTPAKKET

Het startpakket van de opleiding bestaat uit:

Heater, Regular Sugar, Tropical Sugar, Tropical Plus Sugar, LK plus Sugar, Keep it supple Sugar,  Presept skin cleanser 475ml, Essential Tonic 226ml, Restore Hydratinglotion 475ml, Vertal 6 Drying Powder 340gr, Handschoenen, Dry Wipes, Travel kit (Phenomen-all – Body Scrub – Facial scrub – Mud), Poster, Consumentenflyers

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.