Programmeren met R voor beginners

Type product

Programmeren met R voor beginners

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

R is een gratis en robuust statistisch pakket dat al tientallen jaren in de maak is en het waard is om te leren.

Het is heel handig voor statistische bewerkingen, zoals het uitvoeren van nieuwe medische gegevensanalyse. Deze training leert je alles wat je moet weten om met R aan de slag te gaan, van het installeren van R tot het uitvoeren van R vanaf de opdrachtregel. Je leert begrijpen hoe je basisfuncties kan oproepen en de documentatie daarover kan bekijken. Vectoren zijn het makkelijkste type gegevensstructuren in R. Om ze succesvol te gebruiken, is het echter wel belangrijk om hun beperkingen te begrijpen, de beschikbare typen te herkennen en hun leden/componenten te identificeren. Je l…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: R, Programmeren voor beginners, Business intelligence, Programmeren (algemeen) en Data Science.

R is een gratis en robuust statistisch pakket dat al tientallen jaren in de maak is en het waard is om te leren.

Het is heel handig voor statistische bewerkingen, zoals het uitvoeren van nieuwe medische gegevensanalyse. Deze training leert je alles wat je moet weten om met R aan de slag te gaan, van het installeren van R tot het uitvoeren van R vanaf de opdrachtregel. Je leert begrijpen hoe je basisfuncties kan oproepen en de documentatie daarover kan bekijken. Vectoren zijn het makkelijkste type gegevensstructuren in R. Om ze succesvol te gebruiken, is het echter wel belangrijk om hun beperkingen te begrijpen, de beschikbare typen te herkennen en hun leden/componenten te identificeren. Je leert vectoren te maken en te genereren met respectievelijk de functies c() en vector(). Vectoren hebben enkele belangrijke beperkingen met betrekking tot de afmetingen en soorten gegevens die ze bevatten. Je leert om matrices, arrays en lijsten te gebruiken als krachtige R-structuren om deze beperkingen te verminderen. Ten slotte leer je over dataframes, factoren en strings.

Uw Resultaat:

Na het voltooien van deze cursus ben je klaar om R te gebruiken voor statistische bewerkingen.

Voorkennis:

Geen voorkennis vereist.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.