Unit Testing in JavaScript

Type product
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In deze training leer het belang van testen op softwareontwikkelingsparadigma's, de geleverde

ondersteuningstests en de bibliotheken die beschikbaar zijn in JavaScript. Je leert de Node.js-omgeving op je computer te gebruiken en de NPM-pakketbeheerder te gebruiken om Mocha en Unit.js te installeren. Deze training onderzoekt ook de verschillende beweringen die Unit.js biedt om eenvoudige gegevenstypen te testen, zoals Booleans, getallen en strings. Je leert hoe je complexere datatypes test, inclusief functies en arrays, en hoe je de objecten test. Je leert hoe je het Mocha-testraamwerk kunt gebruiken en hoe je de beweringsbibliotheken Should.js en Must.js kan onderzoeken. Deze bibliotheken ka…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Unit Testing, JavaScript, Software Testing, Penetration testing en Acceptatie Testen.

In deze training leer het belang van testen op softwareontwikkelingsparadigma's, de geleverde

ondersteuningstests en de bibliotheken die beschikbaar zijn in JavaScript. Je leert de Node.js-omgeving op je computer te gebruiken en de NPM-pakketbeheerder te gebruiken om Mocha en Unit.js te installeren. Deze training onderzoekt ook de verschillende beweringen die Unit.js biedt om eenvoudige gegevenstypen te testen, zoals Booleans, getallen en strings. Je leert hoe je complexere datatypes test, inclusief functies en arrays, en hoe je de objecten test. Je leert hoe je het Mocha-testraamwerk kunt gebruiken en hoe je de beweringsbibliotheken Should.js en Must.js kan onderzoeken. Deze bibliotheken kan je gebruiken om beweringen voor elk object te schrijven met behulp van een zeer intuïtieve en gemakkelijk stijl. Je verkent specifieke testomgevingen met behulp van de Mocha. Je leert daarnaast hoe je deze testomgevingen kunt afbreken, na het voltooien van de tests, met behulp van de after- en afterEach-haken

Vervolgens verken je het Chai-bevestigingsraamwerk en SinonJS. Het Chai-netwerk is een beweringbibliotheek die beschikbaar is in JavaScript. Je leert hoe je de Chai-bevestigingsbibliotheek op je computer installeert en instelt, en je leert twee soorten Application...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.