Web Programmeren in Go

Type product
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

De Go-programmeertaal, ook wel bekend als Golang, biedt een krachtige ontwikkelomgeving voor het bouwen van

webapplicaties. Statisch getypeerd en vergelijkbaar met C in zijn syntaxis, biedt Go een structureel type, geheugenveiligheid en afvalverzameling, én is het een populaire keuze geworden voor webontwikkeling. In deze training leer je alles over deze behulpzame programmeertaal. Je leert de basis van webontwikkeling met Go, inclusief de manier waarop webapplicaties werken, hoe HTTP invloed heeft op webontwikkeling, webarchitecturen en de structuur van webapplicaties. Je zal ontdekken hoe je een Go-webserver kan maken door het Go net/http-pakket te verkennen en hoe je een eenvoudige Go-web…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Go (Golang) Programmeren, C/C++, Functioneel programmeren, Scala en Java.

De Go-programmeertaal, ook wel bekend als Golang, biedt een krachtige ontwikkelomgeving voor het bouwen van

webapplicaties. Statisch getypeerd en vergelijkbaar met C in zijn syntaxis, biedt Go een structureel type, geheugenveiligheid en afvalverzameling, én is het een populaire keuze geworden voor webontwikkeling. In deze training leer je alles over deze behulpzame programmeertaal. Je leert de basis van webontwikkeling met Go, inclusief de manier waarop webapplicaties werken, hoe HTTP invloed heeft op webontwikkeling, webarchitecturen en de structuur van webapplicaties. Je zal ontdekken hoe je een Go-webserver kan maken door het Go net/http-pakket te verkennen en hoe je een eenvoudige Go-webserver kunt maken, inclusief hoe je bestanden kan aanbieden met HTTP. Vervolgens onderzoek je het Go ResponseWriter-pakket en hoe je ermee kunt werken.

In de Go-programmeertaal worden sjablonen gebruikt en andere acties en opdrachten om inhoud weer te geven. Je leert over Go-sjablonen en -functies en hoe je deze kunt gebruiken bij het maken van webapplicaties. Je verkent gegevensopslag in Go en hoe je deze kan gebruiken bij het maken van webapplicaties. Verder leer je over template-engines, inclusief het doel van permanente opslag en hoe opslag in het geheugen wordt geïmplementeerd me...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.