KAHO Lean Learning Academy

Adres:

Gebroeders De Smetstraat 1
9000Gent

Beschrijving

De KAHO Lean Learning Academy is het expertisecentrum in lean management van het departement Industrieel Ingenieur van de KAHO Sint-Lieven (associatie KULeuven). Onze opleidingen in Lean Management laten u proeven van de efficiëntieverbeteringen die de invoering van de lean strategie ook in uw bedrijf kan opleveren. Wij reiken u de kennis, de vaardigheden en de attitudes aan om daarin een vliegend…

Lees de volledige beschrijving

De KAHO Lean Learning Academy is het expertisecentrum in lean management van het departement Industrieel Ingenieur van de KAHO Sint-Lieven (associatie KULeuven). Onze opleidingen in Lean Management laten u proeven van de efficiëntieverbeteringen die de invoering van de lean strategie ook in uw bedrijf kan opleveren. Wij reiken u de kennis, de vaardigheden en de attitudes aan om daarin een vliegende start te nemen. Onze opleidingen kwamen tot stand door een intense samenwerking in een Erasmus LLP-project met experten in lean management van universiteiten en bedrijven, verspreid over gans Europa. We selecteren onze trainers op basis van hun rijke praktijkervaring in het werkveld en hun voortreffelijke didactische kwaliteiten. Deze website is tegelijk een uitgebreid on-line digitaal leerplatform waar u na inschrijving voor één van onze opleidingen kan gebruik maken van alle moderne leerfaciliteiten.

Ervaring met KAHO Lean Learning Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij KAHO Lean Learning Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

KAHO Lean Learning Academy heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 4 producten van KAHO Lean Learning Academy beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 24.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 22.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!