MAKE UP FOR EVER ACADEMY BRUSSELS

MAKE UP FOR EVER ACADEMY BRUSSELS

Adres:

Mont des Arts 18/ Huidenstraat 21
1000/ 1016 Brussels/ Amsterdam

Beschrijving

De Academy in Brussel

Nadat ze de professionele producten van het merk MAKE UP FOR EVER gecreëerd heeft en les gegeven heeft in de visagie, opent Dany Sanz en Ria Nijssen in 2005 de MAKE UP FOR EVER Academy in Brussel. Daar ontmoeten mensen met een passie voor visagie elkaar, om te leren en om de grenzen van de visagie te verleggen met de technieken en de originele producten die door Dany Sanz on…

Lees de volledige beschrijving

De Academy in Brussel

Nadat ze de professionele producten van het merk MAKE UP FOR EVER gecreëerd heeft en les gegeven heeft in de visagie, opent Dany Sanz en Ria Nijssen in 2005 de MAKE UP FOR EVER Academy in Brussel. Daar ontmoeten mensen met een passie voor visagie elkaar, om te leren en om de grenzen van de visagie te verleggen met de technieken en de originele producten die door Dany Sanz ontwikkeld zijn. De MAKE UP FOR EVER Academy is gevestigd in het Brussel van de kunstenaars, in het hart van de wijk Kunstberg, en biedt jaarlijks plaats aan meer dan honderd visagiestudenten uit de hele wereld.

De missie van de Academy

Leerlingen uit alle delen van de wereld opleiden in alle vakgebieden van de visagie. Daarom herbergt, vormt en ontwikkelt de MAKE UP FOR EVER ACADEMY in Brussel al meer dan 10 jaar aankomende beroemde make-up artists. Een unieke manier van lesgeven, ontwikkeld door Dany Sanz die theorie afwisselt met praktijk, samenwerking tussen verschillende disciplines en ervaring.

De deskundigheid van de Academy

Door het volgen van een langdurige opleiding aan de MAKE UP FOR EVER Academy verwerven de studenten de kennis, de vaardigheden en de beroepshouding die een goede visagist nodig heeft. Het is een echte aanbeveling dat het onderwijs aan de Academy erkend wordt door en gewild is bij make-up artists in de hele wereld.

Het onderwijsprogramma van de academie bestaat uit een langdurige opleiding die aangevuld wordt met gerichte stages op uitgelezen plaatsen: onze leerlingen kunnen kiezen uit bijna honderd stages per jaar. Hierdoor kunnen ze hun praktische kennis uitbreiden en een professionele houding aanleren.Gastdocenten, visagisten, cineasten, fotografen, art directors… maken dit aanbod compleet met colleges voor de Academy.

Door het volgen van een langdurige opleiding aan de MAKE UP FOR EVER Academy kunnen de studenten zich oefenen in de kennis, de vaardigheden en de beroepshouding die een goede visagist nodig heeft.

Loopbaanperspectieven

De belangrijkste sectoren waarin de afgestudeerden van de MAKE UP FOR EVER Academy werkzaam zijn, zijn de tv, selectieve distributie van make –up brands  en beroepsopleidingen. Degenen die het meest gemotiveerd zijn kiezen voor een carrière als make-up artist, meestal als freelancer.

De Academy werkt nauw samen met de verkoop- en de schoonheidsbranche, sectoren die naast goede carrièremogelijkheden ook opdrachten bieden waarmee netwerken opgebouwd kunnen worden. De MAKE UP FOR EVER Academy krijgt ook veel aanvragen van cosmeticamerken, wanneer die op zoek zijn naar mensen met een goed commercieel inzicht en een uitstekende vaardigheid met make-up.

Ervaring met MAKE UP FOR EVER ACADEMY BRUSSELS?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij MAKE UP FOR EVER ACADEMY BRUSSELS? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

MAKE UP FOR EVER ACADEMY BRUSSELS heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 24.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 22.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!