Digitaliseer uw informatie, documenten en processen: praktijkopleiding

Tijdsduur

Digitaliseer uw informatie, documenten en processen: praktijkopleiding

NCOI Learning
Logo van NCOI Learning
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NCOI Learning biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Charleroi, Gent

Beschrijving

Bent u ook het overzicht kwijt op alle informatie die in uw organisatie voorhanden is? Weet u waar u snel de laatste versie van dat belangrijke document kunt terugvinden? Zit dit misschien in de mailbox van een collega die net op vakantie is, of - erger - op zijn of haar laptop die mee is? Hebt u het gevoel dat er veel tijd verloren gaat bij het zoeken naar of het opnieuw creëren van informatie omdat deze niet op een duidelijke en efficiënte manier beheerd wordt? Ontstaan er her en der verschillende samenwerkingsplatformen zonder dat deze op mekaar zijn afgestemd? Worden de huidige werkprocessen nog steeds ad hoc en vooral op een manuele manier afgehandeld? Publiceert u dezelfde content op v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: GIS en Geodesie, Informatiemanagement, Informatieanalyse, ArcGIS en QGIS.

Bent u ook het overzicht kwijt op alle informatie die in uw organisatie voorhanden is? Weet u waar u snel de laatste versie van dat belangrijke document kunt terugvinden? Zit dit misschien in de mailbox van een collega die net op vakantie is, of - erger - op zijn of haar laptop die mee is? Hebt u het gevoel dat er veel tijd verloren gaat bij het zoeken naar of het opnieuw creëren van informatie omdat deze niet op een duidelijke en efficiënte manier beheerd wordt? Ontstaan er her en der verschillende samenwerkingsplatformen zonder dat deze op mekaar zijn afgestemd? Worden de huidige werkprocessen nog steeds ad hoc en vooral op een manuele manier afgehandeld? Publiceert u dezelfde content op verschillende kanalen (op papier, online, …) en zorgt dit voor veel extra werk en fouten? Herkenbare vragen? Dan is uw organisatie klaar om de stap te zetten naar een digitale werkomgeving en om de verschillende informatiestromen, documenten en processen te digitaliseren. Tijdens deze praktijkopleiding leert u in 2 dagen alle belangrijke aspecten van het digitaliseren van uw content en uw processen. Aan de hand van uw eigen praktijkcase ontdekt u hoe u de theorie kunt omzetten naar uw werkpraktijk. U leert content beter beheren en efficiënt te delen met collega's, klanten en andere stakeholders om zo sneller te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden. U keert terug naar uw werkplek met een stappenplan om een Enterprise Content Management traject op te starten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.